GH3-panasonic
Foto

Nagrađeni Panasonicovi fotoaparati GH3 i FT5

Panasonic primio nagrade TIPA (Technical Image Press Association) za digitalni fotoparat as jednim objektivom, za robusni kompaktni fotoaparat i za kvalitet SD kartica

 

GH3-panasonic

Panasonic je danas objavio da je primio ukupno tri TIPA nagrade za 2013., širom sveta priznate kao najprestižnije nagrade za fotografiju i obradu slike. Panasonic LUMIX DMC-GH3 proglašen je najboljim profesionalnim kompaktnim fotoaparatom, Panasonic LUMIX DMC-FT5 našao se na prvom mestu kada je reč o robusnim kompaktnim fotoaparatima, a Panasonicove serije Gold, Siver i Blue memorijskih kartica proglašene su najboljim medijem za čuvanje foto datoteka.

Panasonic LUMIX DMC-GH3 – fotoaparat za ozbiljne fotografe koji uz prenosni sistem sa izmenjivim objektivima žele postići veću profesionalnost u stvaranju fotografija – proglašen je najboljim profesionalnim kompaktnim fotoaparatom, tako nastavljajući uspeh LUMIX DMC-GX1 modela koji je prošle godine odnio TIPA nagradu za najnapredniji kompaktni fotoaparat.

Panasonic LUMIX DMC-FT5, fotoaparat za fotografe pustolovnog duha koji traže vrhunsku otpornost pri snimanju fotografija i video zapisa, proglašen je najboljim robusnim kompaktnim fotoaparatom, prateći u korak LUMIX DMC-FT3 model koji je bio u vrhu ove kategorije u 2011.

Panasonicove SDHC Gold, Silver i Blue memorijske kartice osiguravaju korisnicima skladištenje i čuvanje važnih trenutaka, te su za svoj kvalitet odnele titulu najboljeg medija za čuvanje foto datoteka.

Leave a Reply