Foto

Nagradni Foto-konkurs Noći muzeja u Novom Sadu 2012

Svakodnevni život prepun je raznih događaja, na prvi pogled beznačajnih, ali zapravo jako važnih za osećanje ispunjenosti i zadovoljstva proteklim danom. Takvi divni trenuci radosti život čine bogatijim. Zaustavite i zabeležite trenutke sreće iz naše svakodnevice!

Nagradni foto-konkurs Noći muzeja u Novom Sadu „U ritmu sreće“ otvoren je do 1. maja 2012. godine, za sve zainteresovane ljubitelje fotografije, amatere i profesionalce, bez obzira na njihovo prebivalište u Srbiji ili inostranstvu. Pristigli radovi koji prođu selekciju stručnog žirija, biće izloženi u Noći muzeja 19. maja 2012. godine u Novom Sadu, a autori najboljih fotografija biće nagrađeni. Prva nagrada je novčana i iznosi 30.000,00 dinara.

Jedan autor može da učestvuje sa najviše četiri fotografije. Potrebno je da ih dostavi u formatu A4, izrađene na foto-papiru ili odštampane kvalitetnom digitalnom štampom, na adresu: OTP banka Srbija a.d. Novi Sad, Bulevar oslobođenja 80, 21000 Novi Sad (sa obaveznom napomenom: Za foto-konkurs Noći muzeja). Uz svaku fotografiju, neophodno je poslati podatke o autoru (ime i prezime, adresa, telefon, e-mail), kao i naziv fotografije i mesta na kojem je snimljena.
Dodatne informacije: [email protected] ili 063/249-319.

I ove godine, Noć muzeja u Novom Sadu odigrava se kao deo nacionalne manifestacije kojom rukovodi Umetničko-produkcijska grupa “Noć muzeja“.

One thought on “Nagradni Foto-konkurs Noći muzeja u Novom Sadu 2012

  1. Sale

    Preterali su ga sa uslovima. Fotografije dostaviti u papirnom obliku i to A4 i to odštampano kvalitetnom digitalnom štampom na foto-papiru. A onda pravac pošta pa slanje. Dakle žešće cimanje. Ne znam šta fali slanjem JPEG slika na Email. Lako se posle odštmpaju najbolje slike.

Leave a Reply