Foto

Najmanji FULL HD kamkorder na svetu – SAMSUNG HMX-R10

Izuzetno lagan, ultra tanak i sa stilski dizajniranim telom od aluminijuma, kamkorder Samsung R10 možete poneti bilo gde i bilo kada, a uz to da budete i u trendu.

Predstavljamo vam ultra-kompaktni kamkorder koji vašim snimcima donosi dodatni kavlitet u Full HD-u. Njegov ergonomski dizajn vam omogućava da ga jednostavno držite u ruci onoliko dugo koliko je potrebno da biste zabeležili savršene snimke vaših najznačajnijih trenutaka. Pored toga, ovakav dizajn omogućava manje stezanje kaiša oko vaše šake i omogućava vam jednostavno i relaksirajuće snimanje. Ovde posebno treba istaći činjenicu da jedinstveno zakrivljeno sočivo, koje je zaštićeno od grebanja, omogućava snimanje čitave scene bez smetnji koje bi mogle nastati blokiranjem pogleda od strane LCD displeja.

Uz pomoć preglednog i jasnog 2.7” touch screen LCD displeja, moćićete proveriti i pogledati na licu mesta da li je ono što ste snimali, zabeleženo onako kako ste to želeli.

A ukoliko zaboravite vaš fotoaparat kod kuće, ništa ne brinite. Sa SAMSUNG HMX-R10 kamkorderom možete praviti sjajne fotografije najvišeg kvaliteta od 9MP (2880 x 1620) rezolucije, koje možete zatim prebaciti i gledati preko HDTV-a sa porodicom i prijateljima. A sa svojim visoko kvalitetnim 5X optičkim zumom, svaku scenu koju snimate možete zabeležiti sa bezbedne udaljenosti, a da pri tom ne izgubite ni jedan, ni najsitiniji detalj.

Takođe, umesto CD ROM-a, SAMSUNG R10 poseduje fajlove za emitovanje i editovanje snimljenog materijala na sopstvenoj memoriji. Priključivanja preko USB-a, softver u kamkorderu se automatski aktivira na bilo kom računaru, tako da svoje snimke možete gledati i share-ovati kada god i gde god poželite.

Dimenzije ovog malenog kamkordera su neverovatnih 12,5 centimetara dužine i četiri centimetra širine.

Leave a Reply