Foto

Revolucionarni Nikon 1 V1

Inteligentan i prenosiv Nikon 1 sistem fotoaparata sa zamenljivim objektivima. Sa zadivljujuće superbrzim sistemom AF CMOS senzorom, pametnim režimima snimanja, odličnim performansama u uslovima slabog osvetljenja i elektronskim tražilom visoke rezolucije.

Ukoliko ste čekali na potpuno novi fotografski doživljaj – ovo je upravo to. Sa zadivljujuće brzim AF CMOS senzorom,

pametnim režimima snimanja, odličnim performansama u uslovima slabog osvetljenja i elektronskim tražilom visoke rezolucije, ovaj fotoaparat nudi sve što vam je potrebno da snimite istaknute fotografije i filmove.

Svetlo elektronsko tražilo sa 1440 hiljada tačaka je mudro uklopljeno u kompaktno kućište fotoaparata. Omogućava jasan, stabilan prikaz i pokrivenost kadra od 100% za oštro, mirno snimanje, čak i pod jakim sunčevim svetlom. Fotoaparat automatski prepoznaje kada koristite tražilo i isključuje LCD ekran.

CMOS senzor slike CX formata nudi idealnu ravnotežu veličine sistema, brzine, osetljivosti na svetlost, rezolucije i dubine polja. Obezbeđuje izvrsnu reprodukciju boja, ISO 100–6400 (prošireno), snimanje slika u formatu RAW i rezoluciju od 10,1 megapiksela. Ima ugrađen sistem za uklanjanje prašine radi dobijanja slika bez ijedne mrlje.

EXPEED 3 procesor slike projektovan je da obezbedi neprevaziđene nivoe brzine i performansi u svakoj situaciji. Opremljen sa dva moćna sistema koji mogu da obrade slike neverovatnom brzinom od 600 megapiksela u sekundi. Nudi superiorno smanje šuma i omogućava korišćenje revolucionarnih režima snimanja ovog fotoaparata.

Nikon 1 V1 integriše revolucionaran sistem za autofokusiranje, trenutno prebacivanje iz režima autofokusa sa faznim detektovanjem sa 73 tačke u režim autofokusa sa otkrivanjem kontrasta sa 135 tačaka za snimanje oštrih filmova i fotografija u svim situacijama. A uz dostupan autofokusa sa faznim detektovanjem tokom snimanja filma, svaki put dobijate oštro fokusirane scene.

Snimak sa pokretom oživljava vaše fotografije samo jednim klikom. Iskorišćava u punoj meri brzinu obrade fotoaparata kako bi istovremeno bili snimljeni usporeni film i fotografija. Čim napravite snimak, fotoaparat kombinuje film i fotografiju da bi napravio „živu sliku“ i ovekovečio trenutak u vremenu kao nikada ranije.

V1 nudi napredno snimanje filmova snima slike visoke rezolucije. Tokom snimanja filma ili u režimu ekstremno usporenog kretanja. Možete da snimite filmove u punoj visokoj definiciji brzinama od 60 i 30 kadrova u sekundi, i autofokusom sa faznim detektovanje, koji brzo fokusira kretanje, koji je dostupan tokom snimanja. Nudi brzine snimanja od 60i, 60p i 30p.

Nikon 1 Short Movie Creator automatski pravi kratke filmove od fotografija i snimljenih filmova. Neverovatno lak za korišćenje, ovaj program čuva kvalitet svake fotografije ili kadra snimka koji napravite. Filmovi mogu da traju najviše 30 minuta, a na raspolaganju vam je veliki niz stilova.

Leave a Reply