Foto

Nikon COOLPIX L100

Nikon COOLPIX L100 je veoma prilagodljivi fotoaparat rezolucije od 10 megapiksela sa moćnim širokougaonim NIKKOR objektivom sa zumom od 15x, LCD ekranom od 3 inča, režimom lakog automatskog fotografisanja, automatskim biračem scene i spektrom automatskih funkcija za portrete i otklanjanje zamućenja. Rezolucija od 10,0 megapiksela omogućava snimanje izuzetno detaljnih slika koje su pogodne za štampu kako u celosti, tako i u odabranim segmentima, uključujući velike formate.

Bilo da želite da snimite impresivne grupne portrete, pejzaže od kojih zastaje dah ili detaljne krupne planove, to ćete moći da uradite pomoću prilagodljivog NIKKOR objektiva sa zumom od 15x i mogućnošću širokougaonog snimanja. Automatski birač scene će automatski optimizovati sve postavke fotoaparata prema objektu koji snimate, dok će napredne tehnologije protiv zamućenja funkcionisati kako bi otklonile rizik od dobijanja zamućenih slika. Koristeći spektar automatskih funkcija za portrete nikada nećete propustiti nijedan osmeh, a fotoaparat će vas upozoriti ako su nekome oči bile zatvorene, tako da ćete brzo moći da napravite još jedan snimak.

Funkcija protiv zamućenja 4x automatski sprečava dobijanje zamućenih slika na četiri načina. Funkcijom smanjenja vibracija sa promenljivim senzorom (Vibration Reduction, VR) umanjuje se efekat podrhtavanja fotoaparata. Visokom ISO osetljivošću na osvetljenje (do 3200*) smanjuje se rizik od dobijanja zamućenih slika kod snimanja objekata koji se brzo kreću ili pri slabom osvetljenju. Funkcijaotkrivanja pokreta otklanja posledice pomeranja fotoaparata i objekta. Funkcijaizbora najboljeg snimka (Best Shot Selector, BSS) automatski bira najoštriji snimak od 10 uzastopnih.

Napredno automatsko fokusiranje lica sa ugrađenom funkcijom za otklanjanje efekta crvenih očiju omogućava vam da brzo pronađete i precizno fokusirate do 12 lica u okviru, kao i da u samom trenutku snimanja otklonite neprirodnu boju očiju izazvanu blicom.

Ukratko, COOLPIX L100 – pristupačan, prilagodljiv i moćan, kreiran za bezbrižno snimanje i daje uvek oštre slike.

Leave a Reply