Foto

Nikon Coolpix L110

Nikon Coolpix L110 je po svemu impresivan, sveobuhvatni fotoaparat koji vam daje slobodu da birate između fotografisanja prelepih nepokretnih fotografija ili zadivljujućih filmskih sekvenci visoke definicije (HD) sa stereo zvukom.

Bilo da želite da fotografišete pejzaže ili fotografije u krupnom planu, svestrani NIKKOR objektiv sa zumom od 15x omogućava vam da lako fotografišete izuzetne širokougaone ili telefoto fotografije. Jednostavan automatski režim optimizuje sva podešavanja fotoaparata za izuzetne rezultate svaki put. Širokougaoni NIKKOR objektiv sa zumom od 15x nudi izuzetnu preciznost i oštru rezoluciju (ekvivalent formatu od 35 mm: 28-420 mm).

Pet naprednih tehnologija protiv zamućenja automatski se aktiviraju kako bi otklonio rizik od zamućenosti slika, čak i ukoliko se vaš objekat pomera. Isporučuje se sa četiri pogodne dugotrajne, AA litijumske baterije, tako da vi možete bilo gde u svetu da fotografišete bez brige da će vam nestati napajanje. COOLPIX L110, sigurna zabava bez obzira na situaciju.

Snimanje oštrih filmskih sevenci visoke definicije (HD) od 720p sa stereo zvukom: snimite celu akciju sa impresivnih 30 kadrova u sekundi. Poseduje ugrađeni mikrofon i optički zum fotoaparata, a funkcije fokusa mogu se upotrebiti tokom snimanja za dobijanje superiornog kvaliteta fotografija.’

Dugo trajanje baterija: možete da snimite do 4,5 sati* filmskih sekvenci ili da fotografišete približno 830 nepokretnih fotografija pomoću isporučenih AA litijumskih baterija. Dodatna kompatibilnost sa regularnim AA baterijama olakšava punjenje izvora napajanja vašeg fotoaparata skoro bilo gde u svetu.’

Funkcija protiv zamućenja 5x automatski sprečava zamućenje fotografija.Smanjivanje vibracija sa pomeranjem senzora VR (Vibration Reduction, VR)kombinuje se sa elektronskim VR (eVR) kako bi se smanjio efekat podrhtavanja fotoaparata. Visoka ISO osetljivost (do 6400/3200**)na osvetljenje smanjuje rizik dobijanja zamućenih fotografija kod snimanja objekata u pokretu ili pri slabom svetlu. Otkrivanje pokreta otklanja posledice pomeranja fotoaparata i objekta.Izbor najbolje fotografije (Best Shot Selector, BSS) automatski bira najoštriju fotografiju od 10 uzastopnih.

Aparat poseduje pametni sistem za portrete koji prestavlja napredne automatske funkcije za savršene portrete. Opcija tajmera za osmeh fotografiše kad se osoba koju fotografišete osmehne.Funkcija za otklanjanje treptaja upozorava vas kad neko zatvori oči. Napredno automatsko fokusiranje lica sa ugrađenom funkcijom za otklanjanje efekta crvenih očiju omogućava vam da brzo pronađete i precizno fokusirate do 12 lica u kadru, kao i da u samom trenutku fotografisanja otklonite neprirodnu boju očiju izazvanu blicom.

Ovaj fotoaparat je dostupan u crnoj i vino crvenoj boji.

Karakteristike:

  • NIKKOR wideangle 15x zoom lens
  • HD movie recording with stereo sound and optical zoom
  • 7.6 cm (3-inch) LCD monitor
  • Long battery life

Leave a Reply