Foto

Nikon COOLPIX L21

Nikon COOLPIX L21 je zabavan i pristupačan fotoaparat od 8 megapiksela posebno dizajniran da korisnicima omogući bezbrižno fotografisanje gde god  da se nalaze.

Poseduje NIKKOR objektiv sa zumom od 3,6x i širok spektar automatskih funkcija koje će vam pomoći da fotografišete nepokretne fotografije ili filmske sekvence svaki put iznova. Integrisana  funkcija protiv zamućenja 3x automatski sprečava zamućenje slika na četiri načina, dok funkcija elektronsko smanjenje vibracija (eVR) umanjuje efekat podrhtavanja fotoaparata.

Aparat poseduje i osobinu  otkrivanja pokreta tako da uspešno otklanja posledice pomeranja fotoaparata i objekta. Automatski režim rada optimizuje sve postavke fotoaparata prema osvetljenju pri kome fotografišete, a na raspolaganju je i automatski birač scene koji bira režim optimalne scene za popularne situacije pri fotografisanju. Jednostavan automatski režim optimizuje sva podešavanja fotoaparata za izuzetne rezultate.

Rezolucija od 8,0 megapiksela omogućava snimanje izuzetno detaljnih fotografija koje su pogodne za štampu kako u celosti, tako i u odabranim segmentima, uključujući velike formate, a za pregled fotki i upravljanje aparatom možete koristiti veliki 2,5-inlni LCD ekran sa zaštitnim slojem protiv odsjaja, koji pojednostavljuje kompoziciju i reprodukciju, čak i na jakom sunčevom svetlu.

Napredne tehnologije protiv zamućenja, uključujući funkciju elektronskog smanjenja vibracije, automatski se aktiviraju se kako bi otklonio rizik od zamućenosti fotografija, čak i ukoliko se vaš objekat pomera. Funkcija tajmera za osmeh i treptaj pomažu vam da snimite savršene portrete na kojima se vide osmeh i otvorene oči. COOLPIX L21 je pristupačan, efikasan i zabavan, a dostupaj je u tamno braon, roze ili šampanjac srebrnoj boji kućišta.

Leave a Reply