Foto

Nikon COOLPIX L22

Nikon COOLPIX L22 je entry level fotoaparat sa rezolucijom od 12 megapiksela, jednostavan za rukovanje, savršen za celu porodicu, a može se pohvaliti automatskim funkcijama za lako rukovanje. Jednostavan automatski režim optimizuje sva podešavanja fotoaparata za izuzetne rezultate svaki put. Napredne tehnologije protiv zamućenja, uključujući funkciju elektronskog smanjenja vibracije, automatski se aktiviraju se kako bi otklonio rizik od zamućenosti slika, čak i ukoliko se vaš objekat pomera.

Režim prepoznavanja osmeha i treptaja pomažu vam da snimite savršene portrete na kojima se vide osmeh i otvorene oči. Režim filma je zabavan za snimanje akcije, a veliki LCD displej od 7,5 cm (3 inča) olakšava kompoziciju i reprodukciju bilo da snimate filmske sekvence ili nepokretne fotografije. Funkcija protiv zamućenja 3x automatski sprečava zamućenje slika na četiri načina. Elektronsko smanjenje vibracija (eVR) umanjuje efekat podrhtavanja fotoaparata. Funkcija otkrivanja pokreta otklanja posledice pomeranja fotoaparata i objekta, dok funkcija Automatskog izbora scene bira režim optimalne scene za popularne situacije pri fotografisanju. Za one nevešte u svetu fotografije tu je funkcija Izbor najbolje fotografije (Best Shot Selector, BSS) koja automatski bira najoštrija fotografija od 10 uzastopnih.

Divne fotografije modela COOLPIX L22 –više su nego vredne novca. Ovaj fotoaparat je dostupan u crnoj, crvenoj i šampanjac srebrnoj boji.

Leave a Reply