Foto

Nikon COOLPIX L25

Nikon COOLPIX L25 je fotoaparat sa 10 megapiksela kojim se jednostavno rukuje, što omogućava snimanje bez briga. Sa širokougaonim NIKKOR objektivom sa optičkim zumom od 5x, LCD ekranom od 7,5 cm (3,0 in.), 720p video snimanjem i režimom Easy Auto. Napaja se lako dostupnim AA baterijama.

Atraktivan, čvrst i lak za korišćenje, COOLPIX L25 mudro postupa sa slikama – pa vi to ne morate da radite.

Veliki LCD ekran prikazuje slike izvanredne jasnoće u bilo koje doba dana ili noći. Jednostavne kontrole i pametna automatska tehnologija daju oštre slike i obezbeđuju da možete da snimite portrete nasmejanih lica i otvorenih očiju.

Na snimanje filma možete da pređete jednim dodirom dugmeta ili možete da podesite fotoaparat u režim Easy Auto i snimite fotografije ne vodeći računa ni o čemu. Aparat opremljen je funkcijom za Pametno snimanje portreta: snima savršene portrete svaki put. Tajmer za osmeh omogućava snimanje kada se osoba koju fotografišete osmehne. Funkcija za otklanjanje treptaja vas upozorava kada je neko zatvorio oči. Korekcija tena podešava nejednake tonove kože kako bi se dobila koža glatkog izgleda. Korekcija efekta crvenih očiju popravlja pogrešnu boju očiju nastalu usled upotrebe blica.

Svakako zahvalna je i Funkcija protiv zamućenja: uživajte u jasnim slikama zahvaljujuću automatskoj tehnologiji koja sprečava zamućenje slika. Visoka ISO osetljivost (do 1600) za dobijanje oštrijih slika pri slabom svetlu. Funkcija Detektor pokreta kompenzuje kretanje fotoaparata i objekta. Funkcija izbora najboljeg snimka (Best Shot Selector, BSS) bira najoštriji snimak od najviše deset uzastopnih.

Leave a Reply