nikon
Foto

Nikon COOLPIX L620

Pomoću fotoaparata Nikon COOLPIX L620 sa 18 megapiksela možete lakše nego ikada da snimite vanserijske slike. Stilska jednostavnost podrazumeva ergonomsko rukovanje i jednostavan rad, pri čemu performanse nisu ugrožene. Optički zum od 14x vas stavlja u sam centar dešavanja, te ćete uvek moći da zabeležite magične trenutke sa jasnim i oštrim detaljima.

Uz laki automatski režim i izbor od 18 režima scena, imaćete uvek tačna podešavanja, bez obzira na to koju radnju snimate. Snimajte Full HD filmove sa stereo zvukom i optičkim zumom, beležeći uspomene onako kako se odvijaju. Podešavanja možete automatski da optimizujete tako što ćete izabrati neki režim scene, a možete i da prepustite kompletnu kontrolu fotoaparatu pomoću automatskog izbora scene u režimu lakog automatskog fotografisanja.

nikon

Fotoaparat se napaja pomoću dve baterije veličine AA, što ga čini podjednako savršenim za praznike i za slavlja kod kuće. Unesite vedrinu u svoj život uz fotoaparat koji vam omogućava da sa lakoćom pravite predivne snimke – COOLPIX L620.

Leave a Reply