Foto

Nikon COOLPIX S100

Nikon COOLPIX S100 je elegantan fotoaparat sa kontrolom višestrukim dodirom, sa velikim 8,7 (3,5 in.) OLED ekranom, CMOS senzorom slike sa 16 megapiksela i pozadinskim osvetljenjem, NIKKOR širokougaonim objektivom sa zumom od 5x i zabavnim režimom 3D snimanja.

Višedodirni kontrolni panel trenutno oseća dodir vaših prstiju, što doprinosi neverovatno intuitivnom radu. OLED ekran visoke definicije reprodukuje sve detalje svakog snimka i pruža zadivljujuću jasnoću, svetlinu i reprodukciju boja. Vrhunske performanse u svim uslovima osvetljenja su obezbeđene zahvaljujući naprednom CMOS senzoru sa 16 megapiksela i pozadinskim osvetljenjem, dok inovativne funkcije, kao što je režim 3D snimanja, čine zabavnim eksperimentisanje dok snimate svet oko sebe.

S100 omogućava kontrolu višestrukim dodirom, kapacitivni višedodirni kontrolni panel omogućava glatke, intuitivne operacije. Sve što je potrebno da biste podesili fokus i snimili fotografiju jeste da lagano dodirnete ekran. Skupite ili razdvojte prste da biste uvećali ili umanjili prikaz, a možete da koristite i dva prsta istovremeno da biste brzo pretraživali više slika i filmova u režimu reprodukcije.

Veliki OLED (819.000 tačaka) ekran osetljiv na dodir od 8,7 cm (3,5 in.) je ekran ultravisoke rezolucije i pruža izražajnu reprodukciju boja, oštre kontraste i široki ugao gledanja. Nikonova tehnologija ekrana sa jasnim bojama umanjuje odraze, čak i pri jakom sunčevom svetlu, dok stakleni poklopac štiti od ogrebotina.

Leave a Reply