Foto

Nikon COOLPIX S1200pj

Nikon COOLPIX S1200pj je svestran fotoaparat od 14 megapiksela sa ugrađenim projektorom kompatibilnim sa telefonom i ličnim računarom. Projektuje svetle (do 20 lumena) slike, veličine 26 do 152 cm (5 do 60 in.). Sa širokougaonim NIKKOR objektivom sa 5x zumom, snimanjem HD filmova i režimima snimanja sa specijalnim efektima i filterima.

Opremljen ugrađenim projektorom kompatibilnim sa telefonom iPhone i ličnim računarom, omogućava vam da projektujete fotografije i filmove uskladištene na fotoaparatu, telefonu iPhone ili računaru na bilo kojoj ravnoj površini.

Neverovatno kompaktan i živopisnog stila, ovaj inovativan fotoaparat vam omogućava snimanje slika koje vredi pokazati drugima. Precizan širokougaoni objektiv NIKKOR i senzor slike od 14 megapiksela obezbeđuju dosledno oštre rezultate. Niz specijalnih efekata omogućava snimanje fotografija i filmova umetničke vrednosti. Možete i da primenite filtere na fotografija nakon što ih snimite da biste dobili jedinstvene rezultate koji predivno izgledaju kada se projektuju na velikoj površini.

Projektuje slike sa računara ili memorijske kartice: povežite ga sa računarom da biste projektovali bilo koji sadržaj sa ličnog računara ili Mac-a. Omogućava projektovanje PowerPoint prezentacija (snimljenih na memorijsku karticu fotoaparata u vidu JPEG slika) pomoću priloženog softvera.

Poseduej i specijalne efekte, snimite fotografije ili filmove korišćenjem specijalnih efekata ili upotrebite ugrađeni filter da biste poboljšali fotografije nakon što ih snimite. Efekti koji su vam na raspolaganju su meki fokus i nostalgična sepija, a pre nego što započnete svoj izbor možete da pregledate na LCD ekranu. Među filterima su zvezdasti filter, riblje oko i minijatura.

Leave a Reply