Foto

Nikon COOLPIX S2600 od 14 megapiksela

Nikon COOLPIX S2600  je fotoaparat prepoznatljivog izgleda sa 14-megapiksela, NIKKOR širokougaonim objektivom sa zumom od 5x, 6,7 cm (2,7 in.) LCD ekranom, snimanjem videa rezolucije 720p, tehnologijom protiv zamućenja, pametnim sistemom za portrete i ultratankim kućištem.

Nosite sa sobom gde god da idete 14-megapikselski COOLPIX S2600 prepoznatljivog izgleda i nikada nećete propustili priliku da ovekovečite nezaboravne trenutke.

Opremljen NIKKOR objektivom sa zumom od 5x, mogućnošću snimanja kristalno jasnih video snimaka i funkcijama za automatsko sprečavanje zamućenja, ovaj fotoaparat omogućava lako i jednostavno snimanje najboljih momenata iz svakodnevnog života.

U svim situacijama dobijate jasne, oštre rezultate, od noćnog provoda sa prijateljima do prvog bebinog osmeha. A kada dobijete kreativnu inspiraciju, meni fotoaparata za retuširanje olakšava trenutno ulepšavanje slika.

Aparat poseduje Meni za retuširanje: poboljšava fotografije u samom fotoaparatu nizom efekata filtera. Obuhvata opcije kao što su „Selective Color“ (Izbor boja), koja konvertuje sliku u monohromatsku, a zatim dodaje boju na oblast po vašem izboru, i „Cross Screen“ (Zvezdasti filter) koji postavlja zvezdaste efekte na svetle objekte.

Pametni sistem za portrete: snima savršene portrete svaki put. Tajmer za osmehomogućava snimanje kada se osoba koju fotografišete osmehne. Funkcija za otklanjanje treptaja vas upozorava kada je neko zatvorio oči. Korekcija tenapodešava nejednake tonove kože kako bi se dobila koža glatkog izgleda. Korekcija efekta crvenih očiju popravlja pogrešnu boju očiju nastalu usled upotrebe blica.

Leave a Reply