Foto

Nikon Coolpix S30

Nikon Coolpix S30 je pouzdan, jednostavan i zabavan, ovaj vodootporan i na udarce otporan 10-megapikselni fotoaparat,i pravi je izbor za celu porodicu. Odlikuje se velikim dugmadima, jasnim menijima, NIKKOR objektivom sa 3x optičkim zumom, 6,7 cm (2,7 in.) LCD ekranom, snimanjem videa rezolucije 720p i zabavnim ugrađenim filterima.

Opremljen sjajnim funkcijama, toliko je jednostavan za korišćenje da će se svi zabaviti njime, od deka i baka do dece. Otporan na udarce, potrese i vodu, može se koristiti praktično bilo gde, a dizajniran je da udobno stane u ruke bilo koje veličine.

U meniju se koriste istaknute, živopisne ikone za laku navigaciju a velika dugmad koja reaguju na jedan dodir čine fotografisanje i započinjanje snimanja video snimka vrlo jednostavnim operacijama. Automatska tehnologija protiv zamućenja obezbeđuje oštre slike čak i prijatelja ili rođaka koji se najbrže kreću.

Zabavni ugrađeni filteri učiniće da će svi korisnici biti zauzeti satima jer dodaju sopstvene specijalne efekte snimljenim fotografijama.

Zabavni filteri: ugrađeni filteri čine veoma lakim dodavanje jedinstvenih efekata na fotografije. Filteri obuhvataju Fisheye (Riblje oko) i Selective Color (Izbor boja), koji svima dozvoljava dodavanje boje na monohromatsku verziju fotografije.
NIKKOR objektiv sa 3x optičkim zumom (29–87 mm): idealan za snimanje krupnih planova svakodnevnih neobičnosti, portreta prijatelja i grupnih fotografija porodice, ovaj precizan objektiv snima oštre snimke sa lakoćom.
Jasan 6,7 cm (2,7 in.) LCD ekran sa 230.000 tačaka: ovaj ekran visoke rezolucije obezbeđuje jasan prikaz radi lakog snimanja. Dovoljno je veliki da se dobijeni snimci pokažu prijateljima ili članovima porodice.
10 MP: rezolucija od 10 megapiksela snima detaljne slike koje ostaju oštre čak i kada se znatno povećaju.
Funkcija protiv zamućenja: dobijanje jasnih slika je lako zahvaljujući automatskoj tehnologiji koja sprečava zamućenje slike. Elektronsko smanjenje vibracija (e-VR) sprečava efekte podrhtavanja fotoaparata i omogućava dobijanje odličnih fotografija. Funkcija detekcije pokreta kompenzuje pokrete fotoaparata i objekta kako bi obezbedila oštre fotografije čak i objekata koji se izuzetno brzo kreću.

Leave a Reply