Foto

Nikon COOLPIX S3100

Nikon COOLPIX S3100 je tanki fotoaparat džepne veličine od 14 megapiksela, sa širokougaonim NIKKOR objektivom sa zumom od 5x, LCD ekranom od 6,7 cm (2,7 inča), 4x tehnologijom protiv zamućenja, snimanjem HD filmova i ugrađenim funkcijama za uređivanje. Dovoljno tanak da stane u bilo koji džep, tanak COOLPIX S3100 nudi savršen način da snimate fotografije i filmove visoke definicije sa stilom.

Poseduje CCD senzor za slike od 14 megapiksela koji omogućava da snimite izvanredno detaljne slike, kreativno isečete i napravite izuzetno oštra uvećanja veličine postera. Sve snimljeno možete pregledati na LCD ekranu od 6,7 cm (2,7 inča) sa anti-refleksionim slojem i podešavanjem svetline za jasno snimanje i reprodukciju, čak i pri jasnom osvetljenju.

Aparat poseduje i Funkciju protiv zamućenosti 4x koja na četiri načina automatski sprečava nastanak zamućenih fotografija. Elektronsko smanjenje vibracija (VR, Vibration Reduction) umanjuje efekat podrhtavanja fotoaparata. Visoka ISO osetljivost (do 3200) na osvetljenje smanjuje rizik od nastanka zamućenih slika kod snimanja predmeta u pokretu ili pri slabom svetlu. Funkcija Detektor pokreta kompenzuje kretanje fotoaparata i objekta. Izbor najboljeg snimka (BSS) automatski bira najoštriji snimak od 10 uzastopnih.

Kod Coolpix serije neizbežan je i Pametni sistem za portrete: napredne automatske funkcije za savršene portrete. Tajmer za osmeh omogućava snimanje kad se osoba koju fotografišete osmehne. Funkcija Otklanjanje treptaja vas upozorava kad neko zatvori oči. Korekcija tena podešava nejednake tonove kože na licima ljudi kako bi se dobila koža glatkog izgleda. Ugrađena funkcija za uklanjanje efekta crvenih očiju popravlja pogrešnu boju očiju nastalu usled upotrebe blica istog trenutka kada načinite snimak.

Namensko dugme za snimanje filmova olakšava početak snimanja radnje i Nikonov’ pametan sistem za potrete obezbeđuje savršene fotografije portreta svaki put. Poseduje spektar efekata filtera koje je lako primeniti, što vam dodatno olakšava da budete kreativni kada su u pitanju slike u fotoaparatu.

Leave a Reply