Foto

Nikon COOLPIX S6100

Nikon COOLPIX S6100 je veoma tanak i moderan fotoaparat od 16 megapiksela sa ekranom osetljivim na dodir od 7,5 cm (3 inča), širokougaonim NIKKOR objektivom sa zumom od 7x, snimanjem HD filmova, pametnim sistemom za portrete, tehnologijama protiv zamućenja 4x i ugrađenim funkcijama za uređivanje.

Kombinovanjem operacija sa ekranom osetljivim na dodir i najmodernijom tehnologijom, moderni COOLPIX S6100 nudi intuitivne operacije i izvanredne rezultate. Širokougaoni NIKKOR objektiv sa zumom od 7x i senzorom za slike od 16 megapiksela kombinuju se da bi se dobile neverovatno detaljne fotografije koje prave velika uvećanja.

Aparat poseduje i napredne automatske funkcije za savršene portrete.Tajmer za osmeh omogućava snimanje kad se osoba koju fotografišete osmehne. Funkcija Otklanjanje treptaja vas upozorava kad neko zatvori oči. Korekcija tenapodešava nejednake tonove kože na licima ljudi kako bi se dobila koža glatkog izgleda. Ugrađena funkcija za uklanjanje efekta crvenih očiju popravlja pogrešnu boju očiju nastalu usled upotrebe blica istog trenutka kada načinite snimak.

Oštri snimci se dobijaju zahvaljujući četiri različite funkcije protiv zamućenja koje će automatski smanjiti efekte podrhtavanja fotoaparata, kretanja objekta ili lošeg osvetljenja.

Snimanje i reprodukcija se lako kontrolišu preko ekrana osetljivog na dodir visoke rezolucije, a namensko dugme za snimanje video zapisa što olakšava početak snimanja radnje u visokoj definiciji.

Model COOLPIX S6100 – stilizovan i izvanredan na dodir:

    Veliki LCD ekran sa kontrolama osetljivim na dodir od 7,5 cm (3 inča) i 460.000 tačaka

    CCD senzor slike od 16 megapiksela

    Širokougaoni NIKKOR objektiv sa zumom od 7x

    Snimanje HD filmova (720 p) sa stereo zvukom

Leave a Reply