Foto

Nikon COOLPIX S620

Tanki i elegantni fotoaparat rezolucije od 12 megapiksela sa kratkim vremenom uključivanja od 0,7 sekundi, širokougaonim NIKKOR objektivom sa zumom od 4x, automatskim biračem scene, visokom ISO osetljivošću, LCD ekranom od 2,7 inča i naprednim tehnologijama za portrete i otklanjanje zamućenja u cilju dobijanja oštrih snimaka i sjajnih portreta.

Poseduje ugrađenu funkciju protiv zamućenja 4x automatski sprečava dobijanje zamućenih slika na četiri načina. Smanjenjem vibracija (Vibration Reduction, VR) sa pomeranjem objektiva umanjuje se efekat podrhtavanja fotoaparata. Visokom ISO osetljivošću na osvetljenje (do 6400) smanjuje se rizik od dobijanja zamućenih slika kod snimanja objekata koji se brzo kreću ili pri slabom osvetljenju. Funkcija otkrivanja pokreta otklanja posledice pomeranja fotoaparata i objekta. Funkcija izbora najboljeg snimka (Best Shot Selector, BSS) automatski bira najoštriji snimak od 10 uzastopnih.

Pametni sistem za portrete obezbeđuje napredne automatske funkcije za savršene portrete. Režim prepoznavanja osmeha omogućava snimanje kad se osoba koju fotografišete osmehne. Funkcija prepoznavanja treptaja vas upozorava kad neko zatvori oči. Funkcijom otklanjanja treptaja omogućava se snimanje dve slike i čuvanje one na kojoj su oči osobe koju fotografišete otvorene.

Visoka ISO osetljivost – do 6400, čak i za slike u punom formatu: zahvaljujući mogućnosti snimanja slika u punom formatu na gornjem pragu ISO opsega nudi vam se prilika da bez blica pravite snimke u uslovima slabe osvetljenosti – kao i da pravite velika uvećanja uz minimalan gubitak na kvalitetu.

Napredno automatsko fokusiranje lica sa ugrađenom funkcijom za otklanjanje efekta crvenih očiju omogućava vam da brzo pronađete i precizno fokusirate do 12 lica u okviru, kao i da u samom trenutku snimanja otklonite neprirodnu boju očiju izazvanu blicom. Funkcija D-lighting omogućava zadovoljavajuće rezultate tako što popravlja jake senke, spasavajući slike u uslovima nedovoljne osvetljenosti, kao i snimke napravljene pri prekomernom osvetljenju u pozadini.

Leave a Reply