Foto

Nikon COOLPIX S6300

Nikon COOLPIX S6300 sa CMOS senzorom sa pozadinskim osvetljenjem, NIKKOR objektivom sa optičkim zumom od 10x, smanjenjem vibracija pomoću pomeranja sočiva i snimanjem filmova pune visoke definicije. Dostupan u širokom spektru živopisnih boja. Dozvolite da se boje uklope u vaš stil života bez obzira na to gde idete sa 16-megapikselskim fotoaparatom COOLPIX S6300.

NIKKOR objektiv sa optičkim zumom od 10x snima nezaboravne trenutke sa lakoćom, a samo jednim pritiskom na dugme možete preći na snimanje filmova pune visoke definicije. CMOS senzor sa pozadinskim osvetljenjem pruža briljantne detalje i jasnoću, od širokougaonih grupnih fotografija do krupnih planova vama posebno drage osobe – čak i u uslovima slabog osvetljenja.

Zabavni ugrađeni efekti filtera omogućavaju lako dodavanje dodatnih utisaka na fotografije na licu mesta. A filmove sa izuzetnom lakoćom možete da prikazujete na televizoru visoke definicije. Smanjenje vibracija (VR – Vibration Reduction) pomoću pomeranja sočiva: snimite oštre fotografije i filmove zahvaljujući Nikonovoj tehnologiji za automatsko smanjenje vib

Napredne funkcije za filmove: možete da pauzirate a zatim da nastavite snimanje, a fotoaparat će napraviti jednu datoteku filma za glatko reprodukovanje. Optički zum sa autofokusom može da se koristi tokom snimanja, a možete da snimate i u iFrame formatu. Ugrađeni HDMI konektor omogućava vam da povežete fotoaparat direktno sa televizorom visoke definicije.

Leave a Reply