Foto

Nikon COOLPIX S640 – najbrži COOLPIX na svetu

Kao najbrži fotoaparat u COOLPIX opsegu, COOLPIX S640 je veoma brz i lak za korišćenje, što omogućava da nikada ne propustite momenat koji želite da fotografišete.

Sa najbržim vremenom pokretanja U grupi kompaktnih fotoaprata sa 28mm objektivom sa zumom i optičkom tehnologijom smanjenja vibracije na da July 10. jul 2009. (prema ispitivanjima korporacije Nikon) na tržištu kompaktnih fotoaparata, COOLPIX S640 takođe nudi autofokus brz kao i D-SLR Brzina fokusa u poređenju sa Nikonom D40 što pomaže korisnicima da dobiju oštre, jasne fotografije pri većoj brzini. Dok je drugim fotoaparatima potrebno duže vremena za fokusiranje, COOLPIX S640 obezbeđuje fotografisanje skoro u istom trenutku tako da možete da snimite to što vidite.

Pored toga, korišćenjem ISO 6400 opcija moći ćete da dobijete jasne slike čak i pri lošem osvetljenju, a da pritom ne morate da koristite blic. Svojim modernim dizajnom i crnom, srebrnom ili belom bojom, COOLPIX S640 nudi stil i performanse. Sa 12 megapiksela, širokougaonim NIKKOR objektivom sa zumom od 5x i LDD ekranom od 2,7 inči, ovaj fotoaparat ima brz odgovor i veliku pouzdanost, kao i brzinu kojoj nema ravne na tržištu kompaktnih fotoaparata.

Od kompaktnih digitalnih fotoaparata od 10 megapiksela opremljenih optičkom tehnologijom smanjenja vibracije i objektivom od 5x koji se uvlači, od 26. juna 2008. (prema istraživanju koje je sprovela Nikon Korporacija).

Leave a Reply