nikon_s6500
Foto

Nikon COOLPIX S6500 sa Wi-Fi opcijom

Nikon Europe predstavlja svoju paletu COOLPIX kompaktnih fotoaparata sa dva nova modela koja su tako tanka i moderna da ćete poželeti da ih svugde nosite sa sobom. Model S6500 živih boja sa ugrađenim Wi-Fi, 16-megapikselskim CMOS senzorom i širokougaonim NIKKOR objektivom sa optičkim zumom od 12x, omogućava vam da podelite svoje iskustvo istog trenutka, tako što ćete se povezati na Internet da otpremite kvalitetne fotografije za par sekundi.

“S6500 vam omogućava da ih podelite na mreži istog trenutka,“ objašnjava Nicolas Gillet, menadžer za proizvode odseka za potrošačke proizvode u Nikon Europe. „Širokougaoni objektiv na oba modela znači da možete odzumirati za grupne fotografije ili za krupni plan i fotografisati nešto lično za nekog specijalnog, dok sistem pametnog portreta i opcije Glamour retuširanja obezbeđuju najbolje moguće portrete. Sa modelom S6500, trenutno deljenje preko Wi-Fi znači da vaši prijatelji i porodica mogu da vide vaše kvalitetne fotografije čim ih snimite.“

Model S6500 — Zumiraj i podeli

nikon_s6500Sa modelom COOLPIX S6500 više ne morate da pravite kompromis između kvaliteta slike i trenutnog otpremanja. Njegov NIKKOR objektiv sa optičkim zumom od 12x sa širokougaonim pokrivanjem (25–300 mm) pomaže vam da snimite precizne fotografije visoke rezolucije bez obzira da li ste blizu ili fotografišete sa daljine, dok backside illumination 16-megapikselski CMOS obezbeđuje pravo osvetljenje, bilo da snimate u sumrak, koncert u uslovima smanjenog osvetljenja ili romantičnu večeru pod svetlima sveća.

Full HD (1080p) snimanje filmova je jednostavno, sa namenskim dugmetom za snimanje filmova koje se trenutno prebacuje sa fotografija na video zapis. Nikonova tehnologija za automatsko smanjenje vibracije takođe kompenzuje efekte podrhtavanja fotoaparata u realnom vremenu, ostavljajući vam mogućnost da se fokusirate samo na svoju kompoziciju.

Kada napravite fotografije i video snimke koje želite da podelite, ugrađeni Wi-Fi znači da ih možete direktno poslati na vaš pametni uređaj[i] gde su spremne da ih postavite na vaše omiljene društvene mreže. Možete upotrebiti svoj pametni uređaj kao daljinski uređaj, što je korisno za autoportrete.

COOLPIX S6500 se isporučuje u šest živopisnih boja: crna, srebrna, bela, narandžasta,tirkiz i crvena.

Leave a Reply