Foto

Nikon COOLPIX S8200 brz i moćan sa super zumom

Brz, moćan i precizan fotoaparat sa super zumom. Odlikuje ga NIKKOR objektiv sa zumom od 14x sa širokougaonim pokrivanjem, CMOS senzor slike od 16 megapiksela sa pozadinskim osvetljenjem, LCD ekran visoke rezolucije od 7,5 cm (3,1 in.) sa 921.000 tačaka i snimanje HD filmove pune rezolucije. Ovo je sjajan mali fotoaparat sa super zumom koji je dovoljno oštar da snimi svaki trenutak i ne ispusti nijedan detalj. NIKKOR objektiv sa zumom od 14x, širokim uglom i super telefoto pokrivenošću: sadrži ED (Extra low Dispersion) staklo kao i asferična sočiva i HRI (High Refractive Index) elemente za superiorne performanse. Omogućava izvanrednu preciznost i oštru rezoluciju (ekvivalent od 35 mm: 25–350 mm).

CMOS senzor od 16 megapiksela i pozadinskim osvetljenjem daje izvanredne rezultate, čak i u uslovima slabog osvetljenja. NIKKOR objektiv sa zumom od 14x i širokougaonim pokrivanjem je odličan za snimanje udaljenih objekata ili panoramske fotografije, kao i živopisne portrete.

Krase ga brzo pokretanje, brz autofokus i režim kontinualnog snimanja obezbeđuju vam da uvek možete da snimite sliku koju želite. Poseduje tehnologiju protiv zamućenja koja automatski sprečava nastanak zamućenih fotografija na četiri različita načina. VR (Vibration Reduction) pomeranjem sočiva umanjuje se efekat podrhtavanja fotoaparata. Visoka ISO osetljivost (do 3200) na osvetljenje smanjuje rizik od nastanka zamućenih slika kod snimanja predmeta u pokretu ili pri slabom svetlu. Izborom najboljeg snimka (Best Shot Selector, BSS) automatski se bira najoštriji snimak od 10 uzastopnih.

Ima namenski režimi osvetljenja koji daje sjajne rezultate pri svim uslovima osvetljenja, čak i bez stativa: režim pozadinskog osvetljenja sa funkcijom Auto HDR omogućava impresivne detalje tonova u svim situacijama. Režim „Noćni portret“ omogućava dobijanje izvanredno detaljnih noćnih scena i portreta snimljenih u prostoriji. Režim „Noćni pejzaž“ omogućava snimanje oštrih slika u uslovima slabog osvetljenja.

Leave a Reply