Foto

Nikon COOLPIX S9300

Izoštrite svoj stil snimanja pomoću ovog tankog super zuma. Uključuje NIKKOR objektiv sa optičkim zumom od 18x, CMOS senzor od 16 megapiksela sa pozadinskim osvetljenjem, smanjenje vibracija pomoću pomeranja objektiva, snimanje filmova u punom HD formatu, 7,5 cm (3,0 in.) LCD ekran i ugrađeni GPS.

Iza tankog modela COOLPIX S9300 nalazi se bogatstvo moderne tehnologije koja izdvaja ovaj fotoaparat od 16 megapiksela od ostalih.

NIKKOR optički zum od 18x sa lakoćom snima akciju u daljini ili krupne planove. Smanjenje vibracija pomoću pomeranja objektiva daje jasne rezultate i oštru sliku na LCD ekranu, tako da možete lako da kadrirate svoje snimke.

Možete da snimate filmove u punom HD formatu dodirom na samo jedno dugme, čak i da snimite odvojene scene kao jedan film. Ugrađena GPS mogućnost omogućava da označite fotografije u bilo kom trenutku ili da pratite svoju rutu dok ste u pokretu.

Aparat poseduje Napredne funkcije za filmove, možete da pauzirate a zatim da nastavite snimanje, a fotoaparat će napraviti jednu datoteku filma za glatko reprodukovanje. Optički zum sa autofokusom može da se koristi tokom snimanja, a možete da snimate i u iFrame formatu. Ugrađeni HDMI konektor omogućava vam da povežete fotoaparat direktno sa televizorom visoke definicije.

Automatski HDR režim snima slike impresivnih detalja tonova u svakoj situaciji kada koristite HDR režim. Fotoaparat kombinuje dva snimka napravljena pri različitim ekspozicijama tokom jednog okidanja kako bi napravio sliku širokog dinamičkog opsega i bogate gradacije boja.

Meni za retuširanje i poboljšava fotografije u samom fotoaparatu nizom efekata filtera. Obuhvata opcije kao što su „Selective Color“ (Izbor boja), koja konvertuje sliku u monohromatsku, a zatim dodaje boju na oblast po vašem izboru, i „Cross Screen“ (Zvezdasti filter) koji postavlja zvezdaste efekte na svetle objekte.

Leave a Reply