Categories
Foto

Nikon COOLPIX S9500 za slike u krupnom kadru vredne otpremanja

Sposobnost brzog prelaska sa širokougaonog na telefoto snimanje je nešto što treba iskusiti da bi se cenilo, a COOLPIX S9500 sa NIKKOR optičkim zum objektivom od 22x i ED staklom će svakako oduševiti. Njegov neverovatni žižni opseg od 25–550 mm ima veliki faktor zabave, snimajući sa lakoćom udaljenu akciju i slobodne krupne planove.

nikon-adds-wi-fi-coolpix-s9500

18-megapikselni CMOS senzor slike sa pozadinskim osvetljenjem i smanjenjem vibracije pri pomeranju objektiva znači da čak i pri najžustrijim događajima, bilo na sportskom događaju ili koncertu na stadijumu, COOLPIX S9500 snima izuzetno oštre slike i filmske sekvence. Pružajući vam živi prikaz slike scene pred vašim očima, svetao 7,5-cm (3,0-inčni) OLED ekran velikog kontrasta vam olakšava kadriranje fotografije.

 

Kada zabeležite trenutak onako kako ste ga doživeli, možete ga istog trenutka podeliti sa prijateljima i porodicom, jer S9500 može da prenese vaše visokokvalitetne slike i filmove direktno na vaš „pametni“ uređaj* koji je spreman za otpremanje na vaše omiljene lokacije društvenih medija.

 

Da li želite još više da podelite od trenutka? COOLPIX S9500 obuhvata snimanje Full HD (1080p) filmova dodirom na samo jedno dugme, i čak može da snima odvojene scene kao jedan film. Pored toga, ugrađeni GPS vam omogućava „geo označavanje“ fotografija u bilo kom trenutku, ili da pratite svoju putanju preko računara, dok vam elektronski kompas govori u kom je tačno pravcu usmeren fotoaparat.

 

COOLPIX S9500 se isporučuje u četiri boje: srebrnoj, crnoj, crvenoj i braon.