Foto

Nikon D3200 moćan i lak za korišćenje DSLR fotoaparat DX formata

Moćan ali ipak neverovatno lak za korišćenje SLR fotoaparat DX formata. Odlikuje se CMOS senzorom od 24,2 megapiksela, režimom Guide Mode, EXPEED 3 sistemom za obradu slika, snimanjem D-filmova pune visoke definicije, ISO osetljivošću 100–6400, sistem autofokusa u 11 tačaka i laganim kućištem. Fantastičan način da snimite život u bogatstvu detalja.

Opremljen 24,2-megapikselskim CMOS senzorom i Nikonovim moćnim EXPEED 3 sistemom za obradu slike, ovaj SLR fotoaparat daje izvanredne fotografije i digitalne filmove u punoj visokoj definiciji.

Nikonov režim Guide Mode olakšava početak, jer vam prikazuje kako da postignete zadivljujuće rezultate u samo nekoliko koraka. Primeri slika i jasna uputstva osiguraće vam da snimite visokokvalitetne fotografije i filmove koje ste oduvek želeli.

Izvanredan način da snimite život u bogatstvu detalja, D3200 vam čak omogućava slanje slika direktno sa fotoaparata na pametni uređaj*, kako biste trenutno mogli da delite slike i filmove. CMOS senzor DX formata od 24,2 megapiksela: snimite oštre, detaljne slike pomoću 24,2-megapikselskog CMOS senzora. Velike fotografije na papiru izgledaju prelepo a slike možete da isecate bez gubitka ijednog detalja.

Budite kinematograf snimite filmove koje ćete poželeti da delite sa drugima pomoću funkcije D-movie. Zahvaljujući velikom senzoru i visokoj ISO osetljivosti ovog fotoaparata, možete da snimite oštre video snimke pune visoke definicije (1080p) pod bilo kojim svetlom.

Meni za retuširanje fotografija: poboljšava fotografije u samom fotoaparatu nizom alatki i efekata. Među alatkama za retuširanje su alatka za promenu veličine, brzo retuširanje i ispravljanje. Efekti obuhvataju izbor boja, skicu u boji i efekat minijature, koji čini da udaljeni objekti nalikuju skaliranim modelima.

Pametni autofokus za filmove: uživajte u kontinualnom autofokusu (AF) dok snimate D-filmove. Kontinualni (full-time) servo AF (AF-F) i AF sa praćenjem objekta zadržavaju fokus kada snimate objekte u pokretu. AF sa detekcijom lica je savršen za snimanje događaja na kojima želite da se opustite i dozvolite fotoaparatu da fokusira lica.

NIKKOR objektivi: iskoristite prednosti Nikonovih legendarnih NIKKOR objektiva da biste snimili slike izražajnih boja, zadivljujućeg kontrasta i jasnih detalja ili da biste eksperimentisali sa kinematografskim efektima. Koristite svetlosno jake objektive fiksne žižne daljine za snimanje zadivljujućih portreta, mikro objektive za živopisne krupne kadrove ili telefoto objektive za udaljene objekte.

Uživanje u korišćenju: lagano kućište i superiorne ergonomske osobine fotoaparata D3200 čine da je snimanje njime pravo uživanje. Udoban rukohvat čini fotoaparat prijatnim za držanje. Namenska dugmad, koja se aktiviraju jednim pritiskom, za često korišćene funkcije kao što su D-Movie ili prikaz uživo, olakšavaju rukovanje.

Leave a Reply