Foto

Nikon D600

Prenesite svoje fotografisanje na drugi nivo pomoću fotoaparata Nikon D600.

Od istinski širokougaonog do supertelefoto snimanja, senzor FX formata sa 24,3 megapiksela obezbeđuje neverovatno detaljne slike u celom širokom opsegu ISO osetljivosti fotoaparata. CMOS senzor FX formata (pun format) od 24,3 megapiksela sa odličnim odnosom signala i šuma i širokim dinamičkim opsegom Pruža slike bogate detaljima sa postepenom gradacijom tonova. Izuzetno osetljiv autofokus sa Multi-CAM4800 AF sistemom sa 39 tačaka: obezbeđuje brzu i preciznu pokrivenost cele slike. Osetljiv do -1 EV i kompatibilan do f/8. ISO 100–6400: sa mogućnošću povećavanja do 25.600 (odnosno do ekvivalentne vrednosti drugog standarda) i smanjenja do 50 (odnosno do ekvivalentne vrednosti drugog standarda). Omogućava veće brzina zatvarača za dobijanje slika sa finim detaljima uz minimum šuma.

Sistem autofokusa koji je osetljiv kao kod perjanice među Nikon fotoaparatima, D-SLR modela D4, nudi precizno pronalaženje subjekta do -1 EV i kompatibilnost sa objektivima do f/8 kombinovanom vrednošću blende. Ako je video vaš medijum, D-Movie pune visoke definicije sa režimom za više oblasti nudi svu fleksibilnost koja vam je potrebna za snimak kvaliteta za emitovanje.

Zaštićen od nepovoljnih vremenskih uslova do istog stepena kao profesionalni Nikon D800 i iznenađujuće lagan, D600 je savršeno sredstvo za snimanje pune perspektive.

Fotografisanje tehnikom „Time-Lapse“: koristite intervalsko fotografisanje da biste aktivirali zatvarač u intervalima sa zapamćenim postavkama. Koristite fotografisanje tehnikom „Time Lapse“ da biste slike sačuvali kao datoteke filmova i prikazali spore akcije u brzoj reprodukciji, sa brzinama reprodukcije od 24 do 36.000 puta većim od normalne.

Kompaktan, lagan i izdržljiv: napravljen da izdrži teške uslove, ovaj fotoaparat odlikuju gornji i zadnji poklopci od legure magnezijuma i težina od samo 760 g (bez baterije). Zaštićen od nepovoljnih vremenskih uslova do istog stepena kao profesionalni Nikon D800 SLR fotoaparat, nudi povećanu otpornost na vlagu i prašinu.

Elektronski virtuelni horizont sa dve ose: možete da potvrdite relativnu poziciju fotoaparata u odnosu na horizontalnu ravan i njegov nagib (rotiranje unapred ili nazad) korišćenjem LCD monitora ili tražila.

Leave a Reply