Foto

Nikon dvogled 4X10DCF

Nikonov popularni dvogled 4x10DCF sada je dostupan u beloj boji (pored postojećih modela u crnoj, srebrnoj i crvenoj boji) čime se korisnicima pruža mogućnost izbora iz četiri dinamične boje. Novi beli model je elegantan i graciozan čime ističe kompaktnu veličinu ovog laganog dvogleda.

Dvogled 4x10DCF sa svojom težinom od samo 65 g, tankim profilom od 19 mm i ultrakompaktnim dizajnom izaziva oduševljenje gde god da se pojavi. Možete ga staviti u džep baš kao mobilni telefon ili prenosni muzički plejer. Njegova mala veličina i profinjeni dizajn čine ga stilskom dodatnom opremom za upotrebu u pozorištima, na koncertnim nastupima ili u bilo kojoj zvaničnoj prilici kada želite da budete u vrhunskom izdanju.

I pored male veličine, dvogled 4 x10DCF pruža vrhunske optičke performanse. Sva sočiva i prizme su višeslojno premazani kako bi pružali jasne slike, a minimalna daljina fokusiranja od 1,2 m čini ih idealnim za upotrebu u muzejima.

Nikonov novi kolorističan dodatak asortimanu 4x10DCF premašiće očekivanja korisnika dvogleda koji cene moderan i elegantan izgled.

Ključne karakteristike

– Ultrakompaktan i lagan (samo 65 g)
– Minimalna daljina fokusiranja: 1,2 m
– Sva sočiva i prizme su višeslojno premazani
– Laka upotreba (podešavanje dioptrije nije potrebno)
– Elegantan dizajn
– Dostupan u četiri boje: crnoj, srebrnoj, crvenoj i beloj

Leave a Reply