aculon-211
Foto

Nikon predstavlja novi dvogled ACULON A211

Nikon nikada nije odstupao u svom nastojanju da kupcima pruži vrhunske proizvode po razumnoj ceni. Najnovija paleta dvogleda je dokaz ove posvećenosti. Novi ACULON A211, koji nasleđuje odlične performanse postojećih modela, pruža izuzetne performanse za kupce koji vode računa o budžetu.

aculon-211

Dvogled Aculon A211 je predviđen za široku paletu aktivnosti u slobodnom vremenu, kao što su putovanje, autostopiranje ili događaji na otvorenom. Osim toga, među 9 modela, svako će pronaći dvogled koji savršeno odgovara njegovim potrebama.

Najsavremenija tehnologija je u samom srcu Nikon proizvoda. Dvogled ACULON A211 nije izuzetak. Sa sočivima sa višeslojnim premazom i velikim izborom objektiva velikog prečnika pružaju izuzetno svetle slike i široko vidno polje.

Vizuelna iskustva koja oduzimaju dah takođe su rezultat upotrebe asferičnih sočiva okulara. Usavršen oblik smanjuje aberacije pri gledanju i maksimalno uvećava oštar, neizobličen kvalitet slika na celoj površini objektiva. Dvogled ACULON A211 takođe poseduje ubodne gumene okretno-klizne štitnike okulara koji olakšavaju pozicioniranje očiju. Asferična sočiva i gumeni okretno-klizni štitnici okulara nisu dostupni na modelima sa zumiranjem.

Dvogled ACULON A211 je dizajniran za zahtevne upotrebe. Gumena zaštita od udaraca štiti optički uređaj i obezbeđuje čvrst, udoban dodatni rukohvat.

Prilagodljiv Nikon stativ je uključen uz ACULON A211 16×50 i ACULON A211 10-22×50. Svi ostali modeli ACULON A211 mogu takođe da se montiraju na stativ.

Leave a Reply