Foto

Nova serija “Totalno novi talas” snimana Canon fotoaparatom EOS 5D Mark II

Nova omladinska serija “Totalno novi talas – TNT“, čija specijalna promocija je održana u prepunoj sali bioskopa Kolosej, u potpunosti je snimana Canon fotoaparatom EOS 5D Mark II.

Projekciji jedne od ukupno 26 epizoda nove serije, koja će početi da se emituje u decembru, prisustvovali su članovi autorske ekipe, glumci, novinari i predstavnici kompanije Canon. Nakon toga upriličena je i prezentacija fotoaparata EOS 5D kojim je snimana serija i film koji prati junake serije na školskom raspustu a svi zainteresovani mogli su da ga testiraju i provere sve njegove prednosti.

Menadžerka Canon CEE predstavništva u Srbiji Mirjana Ekert izrazila je veliko zadovoljstvo što je kompanija Canon bio partner na ovako velikom projektu snimanja serije i filma i što su prepoznate sve mogućnosti koje donosi inovativna Canon tehnologija. Predstavnik produkcijske kuće „Medija net“ Bane Antović istakao je na početku projekcije da projekta TNT ne bi bilo da kompanija Canon nije lansirala ovu generaciju fotoaparata. „Oni vraćaju veru u ljude i njihovu kreativnost. Omogućavaju nam mnogo brži i efikasniji rad i mogućnost da se ne opterećujemo stvarima koje su nas do sada opterećivale“.

Na seriji je radilo pet scenarista Milorad Milinković, Branislav Nedić, Marija Stojanović, Vladimir Đurđević i Saša Večanski, reditelji su Miloš Petričić i Miroslav Stamatović, a producent je kuća Medija net.

U seriji igraju Nikola Rakočević, Mirka Vasiljević, Anđela Jovanović, Vujadin Milošević, Vukašin Marković, Marko Živić, Branka Pujić, Milena Vasić, Jelisaveta Orašanin… Muziku za seriju su radili Zoran Kiki Lesendrić, Boško Ćirković Škabo i Dalibor Andonov Gru, koji i igra u seriji. U seriji se pojavljuju i bendovi Orthodox Celts, Ritch Beach, Tatoo i Krug.

Leave a Reply