Foto

Novi Canon PowerShot G7 X

Canon predstavlja svoj do sada najmoćniji džepni PowerShot – PowerShot G7 X. On je ultimativni saputnik za korisnike koji traže foto performanse bez kompromisa, visok nivo kontrole i impresivnu brzinu, sve u formatu koji staje na dlan. Pridružujući se Canon-ovoj rastućoj seriji G u kojoj se nalaze vrhunski fotoaparati sa velikim senzorom, neverovatni PowerShot G7 X –  zahvaljujući CMOS senzoru vrste 1.0 sa pozadinskim osvetljenjem rezolucije 20,2 megapiksela – nudi nenadmašnu kreativnost u stilu DSLR-a i slobodu beležanja fotografija u svakoj situaciji, na kojima će vam zavideti. Stvoren za ozbiljne fotografe koji strastveno snimaju svet oko sebe – od zapanjujućih portreta do inspiraativnih fotografija sa putovanja, ovaj fotoaparat odiše čuvenim duhom PowerShot-ove serije G, spajajući prvorazredni objektiv osetljivosti f/1.8-2.8 sa zumom 4.2x prepoznatljivog Canon-ovog kvaliteta, sve u prefinjenom metalnom kućištu.

PowerShot G7 X Beauty

Zadivljujući kvalitet fotografije u svim situacijama

Od profesionalnih portreta do makrofotografija, ultraširokougaoni 24-milimetarski objektiv osetljivosti f/1.8-2.8 vrhunskog kvaliteta sa otvorom od devet listića ugrađen u PowerShot G7 X omogućuje stvaranje sjajnih zamućenja pozadine sa plitkom dubinom polja. U kombinaciji sa velikim senzorom vrste 1.0 PowerShot G7 X daje odlične rezultate pri slabom svetlu i nudi fleksibilnost pouzdanog fotografisanja sa životno stvarnim bojama i niskim nivoom šuma čak i pri ISO vrednostima od12 800. Zahvaljujući trenutnom odzivu i izuzetnoj brzini DIGIC-a 6, Canon-ovog najmoćnijeg procesora, bićete spremni da se uhvatite u koštac sa bilo kojom akcijom koja se događa u deliću sekunde.

Precizne i prilagodljive kontrole

PowerShot G7 X nudi iskustvo fotografisanja uporedivo sa onim koje prati upotrebu Canon-ovih DSLR-ova – sa vrhunskim performansama i nizom potpuno prilagodljivih mogućnosti koje daju profesionalni nivo kontrole. Sa lakoćom zabeležite interesantne trenutke zahvaljujući činjenici da se ovaj fotoaparat brzo i trenutno fokusira na predmet fotografije, dok mu superbrzi sistem za automatsko fokusiranje sa 31 tačkom omogućava široko i brzo pokrivanje kroz kompletni kadar. Možete biti sigurni da ćete zabeležiti svaki trenutak vredan pamćenja zahvaljujući kontinuiranoj brzini fotografisanja od 6,5 slika u sekundi kojom možete zabeležiti oko 700 fotografija.

Prilagodljivi prsten za kontrolu objektiva nudi potpunu kontrolu i omogućava snimanje bez muke. Najbitnije fotografske postavke, uključujući otvor blende i brzinu zatvarača, mogu se podešavati trenutno. Veliki, nagibni ekran osetljiv na dodir omogućava savršeno kadriranje i trenutni pristup svim postavkama fotoaparata, a mogućnost automatskog fokusiranja na dodir omogućava da trenutno odaberete tačke fokusa na ekranu – savršeno za fotografisanje u situacijama kao što su niski uglovi ili makrofotografije. Onda kada vam zatreba potpuna kontrola, ručno podešavanje funkcija fotoaparata daje kontrolu nad svim aspektima i slobodu fotografisanja u RAW formatu sa podrškom za više razmera slike, za idealno kadriranje.

PowerShot G7 X FSL Flash Up LCD Up 180

Za snimatelje početnike

Istražite svoje snimateljske veštine u modu Manual Movie – sa nizom postavki koje se mogu podesiti tokom snimanja videozapisa i staviti vas u središte procesa, omogućujući da postignete najbolje kreativne rezultate podešavanjem otvora blende, brzine zatvarača i ISO-a. Snimite akciju u Full HD 60p kvalitetu dok istovremeno beležite atmosferu na sceni, čak i u uslovima slabog osvetljenja, zahvaljujući tehnologiji naprednog smanjivanja šuma. Snimak je stabilan zahvaljujući prilagodljivom sistemu Intelligent IS sa pet osi, bez obzira snimate li sa prozora automobila u pokretu ili hodajući ulicom.

Istražite kreativnost bez ograničenja
Kreativno se izrazite uz pomoć PowerShota G7 X zahvaljujući nizu različitih naprednih kreativnih modova fotografisanja. Od živopisnih fotografija neba osvetljenog zvezdama u modu Zvezde, pa do neometanog fotografisanja u izazovnim svetlosnim uslovima u HDR „handheld“ modu, PowerShot G7 X nudi sve što je potrebno za stvaranje jedinstvenih fotografija.

Podelite u trenutku svoje fotografije sa drugima
Uživajte u slobodi koju nudi deljenje putem Wi-Fi veze i NFC-a ugrađenog u fotoaparat. Podelite omiljene fotografije direktno sa fotoaparata na popularnim društvenim mrežama i prenesite sve fotografije na servise u „cloud-u“, uključujući Canon-ovu popularnu uslugu za upravljanje digitalnim fotografijama. irista. Iskoristite NFC da biste jednostavno spojili PowerShot G7 X sa pametnim telefonom za potrebe geooznačavanja fotografija sa lokacijom fotografisanja, ali i za deljenje slika između uređaja i udaljeno kontrolisanje fotoaparata.

Canon-ovi vrhunski kompaktni fotoaparati
PowerShot G7 X pridružuje se popularnom modelu PowerShot G1 X Mark II u Canon-ovoj rastućoj seriji vrhunskih kompaktnih fotoaparata. Kako potražnja za kompaktnim kamerama sa velikim senzorom raste, Canon će dodatno upotpunjavati svoju ponudu u ovom segmentu razvijanjem modela koji su opremljeni velikim senzorima i objektivima sa velikim zumom.

PowerShot G7 X – najznačajnije prednosti:

  • Vrhunski kvalitet i kontrola u fotoaparatu koji staje u džep
  • Zabeležite važne trenutke zahvaljujući brzom slikanju i trenutnom odzivu
  • Uživajte u slobodi stvaranja filmova sa ličnim pečatom
  • Izrazite se kroz niz kreativnih mogućnosti

Povežite se sa uslugama u „cloud-u“ i jednostavno podelite svoje fotografije

Leave a Reply