Foto

Novi Canonovi fotoaparati i pribor

Canon je proširio inače veliku kolekciju novih modela iz svog portfolija DSLR aparata, digitalnih kompaktnih fotoaparata, ali i pribora.

PowerShot S200 – podelite svoju kreativnost uz pomoć modela PowerShot koji možete poneti kud god želite

PowerShot S200 ostaje veran hvaljenom nasleđu serije PowerShot S, nudeći zadivljujući kvalitet slike i jednostavan pristup ručnim podešavanjima u modernom, džepnom dizajnu, s nizom funkcija za one koji žele napraviti korak dalje u fotografiji.

S200_1

 

Ultraširoki svetli objektiv s blendom od f/2.0 u kombinaciji s 10,1-megapikselnim CCD senzorom veće osetljivosti omogućava veću fleksibilnost kod snimanja kreativnih fotografija u izazovnim situacijama.

IXUS 155, IXUS 150 i IXUS 145 – odaberite jedan u svom stilu

Hvaljenoj seriji IXUS pridružuju se tri nova moderna kompaktna džepna fotoaparata, jednostavna za korištenje. IXUS 155 spaja Canonov image procesor DIGIC image, optički zum od 10x i senzor s 20 megapiksela s priznatim, stilizovanim dizajnom IXUS-a – što ga čini savršenim fotoaparatom za fotografisanje ili snimanje videozapisa prijatelja na koncertima ili noćnim izlascima.

IXUS_155

 

Fotoaparati iz ulaznog segmenta IXUS 150 i IXUS 145, svaki sa senzorom od 16 megapiksela i 8x optičkim zumom, idealni su za fotografe početnike, s načinima fotografisanja jednostavnim za korišćenje, kreativnim filterima i slikama visokog kvaliteta.

Macro Ring Lite MR-14EX II – osvetlite svoj svet

Osmišljena za specijalizovane DSLR fotografe koji se strastveno bave makrofotografijom, felš Macro Ring Lite MR-14EX II nudi odličnu  fleksibilnost rasvetljavanja i fotografisanja različitih objekata.

Macro-Ring-Lite-MR-14EX-II

 

Kompatibilna s Canonovom celokupnom ponudom DSLR fotoaparata EOS, nudi fotografima potpuno automatizovano merenje bljeska E-TTL II radi precizne i dosledne ekspozicije.

Leave a Reply