Foto

Novi intuitivni Olympus VH-410 donosi brze snimke

Novi Olympus VH-410 nije samo obični “uperi-i-snimaj” kompaktni fotoaparat, on je dodirni-i-snimaj čudo. Olympusova najnovija V serija dolazi sa intuitivnom tehnologijom ekrana na dodir koja omogućava fokusiranje i snimanje na LCD ekranu, bez pritiskanja ijednog dugmića.

A što je manje tastera na fotoaparatu, to on bolje izgleda. Sa svojim elegantnim dizajnom i automatskim pomoćnim funkcijama, VH-410 je savršen za korisnike koji vole lepe i jednostavne fotoaparate. 5x zoom i 16 Megapiksela garantuju da ćete ovim fotoaparatom snimati predivne fotografije. Atraktivni VH-410 dolazi u plavoj, rozoj, srebrnoj ili crnoj boji, a u prodaji će biti od ovog meseca.

Za puno kompaktnih fotoaparata se tvrdi da su jednostavni za korišćenje, ali nijedan se ne može usporediti sa VH-410 jer im nedostaju dve ključne funkcije – intuitivni zatvarač na dodir i AF na dodir. Kada je na VH-410 uključen AF na dodir, možete mu narediti na šta da fokusira jednostavnim dodirom na njegov 3” ekranu čak i ako se objekt kreće.

Ponovnim dodirom snimate fotografiju u blistavoj 16-Megapikselnom kvalitetu. Isto vredi i za HD video zapise. Prilikom snimanja objekata koji se brzo kreću Dvostruka stabilizacija slike smanjuje zamućivanje slike, a ukoliko niste sigurni za što služe sve postavke na fotoaparatu tu je celi niz automatskih funkcija koje osiguravaju da ćete dobiti najbolje moguće snimke u određenim uslovima.

Ugrađena funkcija Panorama će spojiti nekoliko zasebnih snimaka u panoramsku fotografiju koja pokriva 360°, a Beauty Make-up Mode će ulepšati lica tri osobe pre nego snimite fotografiju.

Leave a Reply