DI_VR-370
Foto

Novi modeli iz SMART serije prikazuju Olympus tehnologiju kompaktnih objektiva

Kako da pronađete kompaktan, snažan i svestran fotoaparat koji će stilom odgovarati džepu u kojem ga nosite?

Izaberite neki od modela iz nove generacije šik i elegantnih STYLUS Smart fotoaparata koje su dizajnirali Olympusovi stručnjaci: VR-370 i VG-180. Stilizovani novi VR-370 izgleda kao savršeni jednostavni kompakt za svakodnevnu upotrebu i opušteno „škljocanje“. Međutim, 12.5x optički zum i super širokougaoni objektiv čine da ovaj model bude mnogo više nego što izgled govori.

DI_VR-370

Novi VG-180 ima još blaže konture i izuzetan 5x širokougaoni optički zum objektiv. Ostale sjajne karakteristike uključuju CCD senzor od 16 megapiksela, Magične filtere za dodavanje kreativnih efekata fotografijama i video zapisima (samo VR-370), kao i funkciju iAuto, koja prepoznaje različite tipove prizora i automatski bira odgovarajuće postavke.

Zašto je super širokougaono tako super? Odgovor je jednostavan: zbog ljudi, mesta i velikih otvorenih površina. Super širokougaoni objektiv 24-300mm (ekviv. 35mm) ugrađen u VR-370 je idealan kada želite da napravite krupni plan velike grupe ljudi – vaših prijatelja ili porodice. Ili da smestite čitavu zgradu u jedan kadar. Ili svoj omiljeni enterijer. Ili veliki pejzaž od kojeg zastaje dah. U stvari, VR-370 je savršen za sve vrste spontanih snimaka koje većina kompaktnih fotoaparata te veličine ne može da postigne. Govoreći o fotoaparatu, onaj metalni rukohvat ne služi samo za dekoraciju. Zbog njega fotoaparat mnogo bolje leži u ruci. Kada se pomeri metalni poklopac na VR-370, čeka vas još jedno prijatno iznenađenje. Iza elegantnih kontura, ovaj kompakt krije ozbiljnu optičku snagu – izuzetni 12.5x optički zum objektiv i moćni CCD senzor. Nema puno toga što zajedno ne mogu da zabeleže u predivnim bojama i detaljima. Od kristalno jasnih fotografija sa rezolucijom od 16 megapiksela do savršeno oštrih HD filmova. Isprobajte i neke od zabavnih automatizovanih funkcija, kao što su Magični filteri, ili režim Lepota. Slobodno se poigrajte specijalnim efektima na velikom LCD ekranu dijagonale 3 inča (7.6 cm).

Leave a Reply