Foto

Novi modeli Olympus FE serije fotoaparata

Olympus predstavlja četiri nova modela FE serije (FE-5020, FE-4000, FE-46, FE-26) koji poseduju najmoderniju tehnologiju, a toliko su jednostavni za korišćenje da svako može u njima uživati.

Ovi cenovno pristupačni modeli će sigurno biti hit kod korisnika koji žele kvalitetne slike bez obzira na raspoloživi budžet. Najnoviji 12 Megapikselni FE fotoaparati imaju do 5x super širokougaoni optički zoom za izvrsne panoramske fotografije ili krupne kadrove udaljenih objekata.

Olympus FE-5020

Tri vrhunska modela izgledaju posebno privlačno zavaljujući dvoslojnoj kristalnoj sedefastoj površini. Uz to, svi modeli poseduju novu praktičnu funkciju AF praćenja koja osigurava da će subjekti u pokretu uvek biti fokusirani. Tu su i Napredna tehnologija prepoznavanja lica i novi i-Auto način rada koji automatski prepoznaje pet najčešće korišćenih scena i prema tome automatski prilagođava postavke.

Najnoviji FE modeli nude čak i inovativne Kreativne Filtre za sasvim novu dimenziju kreativnosti. Uz sve ove praktične karakteristike, ovi modeli su kompatibilni i s xD-Picture i microSD* karticama. Svaki je novi model dostupan u niz atraktivnih boja, a u trgovine dolaze u avgustu 2009.

Leave a Reply