olympus-e5
Foto

Novi Olympus PEN E-P5 donosi interaktivnost u svet vrhunske fotografije

Inspirisan danas legendarnim fotoaparatom PEN-F, koji se pojavio 1963., retro dizajnirani Olympus E-P5 doživeo je sveobuhvatnu modernizaciju koja postavila nove granice u oblasti kvaliteta obrade slike za 21. vek.

Napravite slike koje se ni po čemu ne razlikuju od onih snimljenih po vrhunskim profesionalnim standardima koje poseduju D-SLR fotoaparati.

olympus-e5

Iskoristite pun potencijal objektiva uz mehanički zatvarač koji postiže brzinu od 1/8000s, ultra-fokus autofokus sa Pinpoint AF funkcijom, veoma brzim odzivom, stabilizacijom slike po pet osa uz IS Auto, i još puno korisnih funkcija koje će vam omogućiti da sa neviđenom lakoćom, preciznošću i jasnoćom zabeležite svaki prizor, bez obzira na svetlosne uslove i brzinu kretanja objekta.

fp_camera_trad2_feature1_step_2

 

Olympus E-P5 krase i izuzetne mogućnosti u oblasti bežičnog povezivanja: ovaj fotoaparat vam omogućava da slikate sa udaljenosti – a opet podjednako brzo kao i na samom fotoaparatu – koristeći ekran svog mobilnog telefona, ili da zabeležite lokaciju povezivanjem GPS podataka sa telefona i slike koju ste upravo snimili. Svoje izabrane radove možete podeliti sa prijateljima, uz punu zaštitu podataka.

fp_camera_trad2_feature1_step_3

Leave a Reply