Foto

Novi Olympus SP-820UZ sa širokougaonim ultra-zumom 40x

Za ljude koji žele ekspresivne i izuzetno kvalitetne krupne planove u pokretu, novi vodeći Ultra zum model SP-820UZ nudi vrhunski optički zum objektiv koji postavlja nove granice za SP seriju tradicionalno moćnih objektiva.

Po prvi put možete da uvećate subjekte do 40x i dobijete detalje, dinamiku i emocije koje su do sada bile rezervisane za domen izmenjivih telefoto objektiva. Ni ostale karakteristike nisu ništa manje impresivne. Snimanje video zapisa u Full HD rezoluciji i podešavanje brzine snimanja u kombinaciji sa Olympus iHS tehnologijama koje obuhvataju brojne napredne funkcije.

Olympusova „Traveller“ serija ultra-zum fotoaparata ponovo je pomerila granice. Ako želite da pravite izražajne krupne planove uz vrhunski kvalitet slike, novi vodeći model SP-820UZ donosi sve što vam je potrebno – vrhunski zum objektiv koji postavlja nove standarde čak i za tradicionalno moćne objektive iz SP serije. Po prvi put, bićete u stanju da uvećate sliku objekta do 40x i dobijete detalje, dinamiku i emociju koju je do sada mogao da pruži samo izmenjivi telefoto objektiv.

Ako uzmemo u obzir da rivalski modeli postižu širokougaoni položaj od svega 24mm*, novi 22.4mm* super širokougaoni objektiv ugrađen u SP-820UZ otvara izuzetne mogućnosti – snimanje širokih pejzaža, enterijera ili velikih grupa ljudi. Ni ostale karakteristike nisu ništa manje impresivne.

Snimanje video zapisa u Full HD rezoluciji i podešavanje brzine snimanja u kombinaciji sa Olympus iHS tehnologijama koje obuhvataju CMOS senzor, TruePic V procesor – i mnoge druge napredne funkcije. Rezultat? Izuzetna brzina reakcije, živopisne boje, lepe i izuzetno oštre slike predmeta koji se brzo kreću, kao i slabo osvetljenih prizora – uvek i u svakoj prilici. Olympus SP-820UZ poseduje i veoma udoban rukohvat i profesionalni izgled vrhunskog fotoaparata.

Leave a Reply