Foto

Novi Samsung pametni fotoaparati WB35F, WB2200F, WB350F, WB50F i WB1100F

Gradeći na dosadašnjem uspehu WB serije pametnih fotoaparata, Samsung je u Las Vegasu predstavio nove modele za 2014. godinu. Nose oznake WB35F, WB2200F, WB350F, WB50F i WB1100F, a korisnicima omogućavaju jednostavno snimanje i deljenje fotografija. Samsung WB35F stvoren je za ambiciozne ljubitelje fotografije koji žele pristupačan uređaj s impresivnim mogućnostima. Jednostavan dizajn i mogućnosti dugog zooma osiguravaju korisniku snimanje impresivnih fotografija i jednostavno deljenje pomoću najnovije NFC i WiFi povezivosti. Samsung WB35F ima impresivan 12x optički zoom i 16MP CCD senzor, čime osigurava korisnicima snimanje fantastičnih fotografija izuzetne oštrine i realističnih boja.

Samsung WB35F

Fotografi s okom za detalje sada se mogu još više približiti akciji s fotoaparatom Samsung WB2200F – tzv. Super Bridge Long Zoom fotoaparatom s neverovatnih 60x optičkog zooma. Ovaj vrhunski model intuitivno je osmišljen i nudi snažne optičke performanse idealne za fotografe koji cene visoko-kvalitetne fotografije, uz snažnu bateriju koja garantuje dugo i bezbrižno korišćenje.

Samsung WB2200F

Samsung WB350F idealan je za one koji žele elegantan i impresivno opremljen fotoaparat. Ovaj vrhunski kompakt dolazi s 21x optičkim zoomom i 23-milimetarskim širokougaonim objektivom kao standardnom opremom, čime se korisnicima omogućava snimanje fotografija izražene dubine i detalja. Bilo da se radi o uvećavanju objekta iz velike udaljenosti ili snimanju krajolika koji se prostire kilometrima, uređaj pruža oštre detalje i svetle slike na svakoj fotografiji.

Samsung WB50F

Sa mekanim svetlom fleša i šarmantnim dizajnom, Samsung WB50F je fotoaparat u kojem cela porodica može uživati. Elegantan i lep, WB50F poseduje dugi zoom, a njegov fleš  omogućava fotografima stvaranje fotografija koje su mekane i nastale na prirodnom svetlu kao i one koje je potrebno dodatno osvetliti. Uz impresivan 12x optički zoom, fotoaparat Samsung WB50F opremljen je s 16MP CCD senzorom koji omogućava soft flešu da postigne svoje optimalne mogućnosti i stvori fotografije s mekšim i prirodnijim svetlom.

WB1100F

Zaključujući predstavljanje noviteta za 2014., predstavnici Samsunga prezentovali su pametni fotoaparat WB1100F, osmišljen za fotografe avanturističkog duha koji žele zumirati u ključnom trenutku i odmah podeliti svoje snimke s prijateljima i porodicom. Ovaj fotoaparat s manualnim zoomom omogućava korisnicima posebno iskustvo s objektom fotografisanja zahvaljujući svom impresivnom 35x optičkom uvećanju u kombinaciji s 25-milimetarskim širokougaonim objektivom. Fotoaparat WB1100F omogućava korisnicima snimanje fotografija u neverovatnoj jasnoći detalja.

 

Leave a Reply