Foto

Novi Sony CyberShot fotoaparati: HX400V, H400, H300, WX350 i W800

Kao jedan od lidera na polju potrošačke i profesionalne digitalne fotografije,  kompanija Sony predstavila je novu seriju inovativnih Cyber-shot fotoaparata neverovatnih performansi i malih dimenzija, koje ih čine izuzetnim partnerima na svakom vašem putovanju.

Jedan od noviteta je model H400, prvi kompaktni fotoaparat na svetu koji ima mogućnost optičkog uvećavanja čak i do 63 puta. Pored ovog modela, biće ponuđeni i fotoaparati HX400V i H300, koji se mogu pohvaliti opcijom optičkog zumiranja do 50, odnosno 35 puta. Nova napredna serija ima u ponudi najmanji, a ujedno i najlakši fotoaparat na svetu, model WX350 sa 20x optičkim zumom.

sony h400

„Veliki zum je i dalje jedan od ključnih prioriteta za našu Cyber-shot liniju, kako u segmentu kompaktnih fotoaparata, tako i za veće, tradicionalne, tzv. bridge modele“, istakao je Patrik Huang, direktor Cyber-shot poslovne jedinice. „Lako prenosivi, sa dalekosežućim zumom i konkurentim cenama, najnovija generacija Sony fotoaparata nudi izuzetan kvalitet slike i napredne performanei avanturistima na putovanjima, amaterima i ostalim ljubiteljima fotografije“.

Novi modeli HX400V i WX350 poseduju snažan BIONZ® X procesor, koji je korišćen i u nagrađivanom Cyber-shot RX10 modelu, kao i u α7/7R fotoaparatu bez ogledala sa senzorima punog formata. Zahvaljujući Wi-Fi i NFC funkcijama korisnicima je olakšana razmena i slanje fotografija na njihove pametne telefone. Takođe, nova superiorna tehnologija za stabilizaciju slike, Intelligent Active, omogućava pravljenje kristalno jasnih fotografija i full HD video zapisa bez obzira na žižni opseg.

 

Napredna Motion Shot opcija omogućava brzo beleženje niza fotografija, koje potom montira kako bi se prikazalo kretanje subjekta ili objekta u kadru. Osim toga, vaše fotografije ćete biti u mogućnosti da gledate i u 4K rezoluciji na kompatibilnom televizoru.

 

Još jedna novina kod HX400V modela je i mogućnost full HD snimanja video zapisa brzinom od 1080/24 kadrova u sekundi. Ovaj model je takođe podržava preuzimanje PlayMemories Camera aplikacija, koje omogućavaju još više uzbudljivih i kreativnih mogućnosti.

Leave a Reply