sony-objektiv
Foto

Novi Sony fotoaparati

Kompanija Sony predstavila je nove fotoaparate sa izmenjivim objektivima, jednostavne za korišćenje i idealne za beleženje posebnih trenutaka, kao i tri nova A-mount objektiva. Koji god od ovih noviteta odabrali, očaraće vas vrhunski kvalitet slika, a vi ćete se osetiti poput profesionalnog fotografa.

Među predstavlejnim aparatima  su Sony NEX-3N E-mount fotoaparat sa ugrađenim blicem i Sony α58 fotoaparat sa izmenjivim objektivom.

sony-objektiv

Sony predstavio i tri nova A-mount objektiva

Novi objektiv 70-400mm F4-5-6 G SSM II sa telefoto zumom idealan je za beleženje života u divljini, kao i sportova punih akcije, a zahvaljujući novom LSI (Large Scale Integration) integralnom kolu, brzina automatskog izoštravanja SSM-a (Super Sonic wave Motor, motor sa velikim brojem obrtaja) je oko četiri puta brža nego ranije. Novi Planar T* 50mm F1.4 ZA SSM objektiv odlikuje se žižnom daljinom od 50mm i jarkim opsegom otvora blende od F1.4 i predstavlja savršen izbor za izradu portreta visokog kvaliteta i rad pri slabom svetlu.

Lagani i kompaktni DT 18-55mm F3.5-5.6 SAM IIposeduje trostruki zum i pokriva često korišćene žižne daljine od širokougaonih 18mm do standardnih 55mm (kamere od 35mm imaju ekvivalentni opseg od 27-82.5mm). Zadržavajući isti autofokus (SAM) kao i svoj prethodnik, novodizajnirani elementi zadnjeg fokusiranja smanjuju odblesak i senke, dok su mehanički elementi unapređeni za pozitivnije i udobnije rukovanje.

Leave a Reply