Foto

Olympus µ-5010

Izvadite stilizovani µ iz večernje tašnice ili unutrašnjeg džepa jakne, i pripremite se da impresionirate prisutne jednim od najmanjih fotoaprata sa velikim zumom – Olympus µ-5010

Sa rezolucijom od 14 megapiksela i do 2GB interne memorije novi µ fotoaparat pravi izuzetne slike i ostavlja dovoljno mesta da sačuvate svoja dela. Optički zum objektivi pokrivaju opseg od ultra-tankog širokougaonog 5x (26-130mm*) i 7x (28-196mm*) do izuzetnog širokougaonog 10x (28-280mm*) i sa lakoćom će omogućiti da uvek pouzdano napravite sliku grupe prijatelja ili nekog udaljenog objekta.

Kada završite sa fotografisanjem, jednostavno pregledajte svoje rezultate uz pomoć nove Foto surfing opcije. Zahvaljujući Olympus [ib] tehnologiji, ovaj sistem omogućava označavanje i pronalaženje slika prema događaju, osobi, ili lokaciji (pomoću Face Recognition i GPS tehnologije).

Ekrani od tečnog kristala, dijagonale do 3”, omogućavaju lak i udoban pregled svake slike, ili jednostavno čitanje objašnjenja iz uputstva za upotrebu ugrađenog u fotoaparat. Ovi modeli omogućavaju čak i snimanje video zapisa u HD formatu i kasniji udoban pregled snimaka na televizoru preko HDMI interfejsa.

Šta biste još mogli poželeti? Pa, na primer, mogli biste da zahtevate mnoge druge Olympus funkcije, a ne treba posebno naglašavati da su i one deo ovog primamljivog paketa. Da pomenemo samo neke: Dvostruka stabilizacija slike, i-Auto, AF Praćenje, Beauty Režim, i ugrađeni panorama režim. Sve ove funkcije omogućavaju jednostavno dobijanje sjajnih slika, bez mnogo brige o detaljima. Magični filteri su pri ruci kada želite da isprobate granice svoje kreativnosti.

Olympus µ-5010 poseduje 5x širokougaoni optički zum sa integrisanom dvostrukom optičkom stabilizacijom slike.  Za pregled fotki tu je sjajan HyperCrystal II LCD, dijagonale 6,9cm / 2,7”, a da bi parata uvek bio u funkciju njegovu bateriju možete puniti čak i preko USB porta.

Leave a Reply