Foto

Olympus µ-7010

Izuzetno tanak dizajn i superiorne optičke karakteristike savršeno su objedinjene u modelu Olympus µ-7010

Ovaj najnoviji fotoaparat iz popularne µ serije poseduje impresivni 7x širokougaoni optički zum, dvostruku stabilizaciju slike, i-Auto režim i AF praćenje. Novi ultra-tanki model predstavlja dokaz da stil ne mora da isključuje vrhunsku funkcionalnost. Napredne funkcije u potpunosti eliminišu nagađanje iz procesa pravljenja savršenih slika. Pored toga, µ-7010 poseduje i nove kreativne Magične filtere koji otvaraju nove granice kreativnosti.

Poseduje izuzetan 7x optički zum (28-196mm*) u tankom metalnom kućištu za snimanje sjajnih prizora i odličnih portreta, koji u kombinaciji sa dvostrukom stabilizacijom slike za smanjenje zamućenosti, daje odlične rezultate. U pozadini, az pregeld fotografija i podešavanje, smeštene je HyperCrystal II LCD (rezolucija 230,000 piksela), dijagonale 6.9cm/2.7″ – koji omogućava savršen prikaz slike čak i po jakom suncu i pod ekstremnim uglovima. Inteligentni automatski režim otkriva pet najčešće korišćenih programa za snimanje i automatski prilagođava postavke fokusa i ekspozicije, dok je tu i napredni sistem za otkrivanje do 16 osoba u kadru za savršeno izoštrena i eksponirana lica i ispravna ekspozicija ostalih delova slike.

Dostupan je u tri privlačne boje: Zvezdano srebrnoj, Titanijum sivoj, i Bombona roze, a kompatibilan je sa xD-Picture karticama i microSD karticama.

Leave a Reply