Foto

Olympus µ TOUGH-3000µ TOUGH-3000

Savršen za svakodnevne avanture, novi µ TOUGH-3000 najnoviji je diplomac Olympusove škole za izdržljive fotoaparate.

Uz potpuno nove funkcije, kao što je snimanje video zapisa u HD formatu, ili [ib] softver, ovaj model poštuje vaš novčanik i sa lakoćom ispunjava svaki zadatak. Nasledio je višestruko nagrađivani 3.6x širokougaoni optički zum objektiv, koji je prvi put ugrađen u µ TOUGH-8000, i dobio sve važne visokotehnološke funkcije – od dvostruke stabilizacije slike do Magičnih filtera.

Otporan na vodu do dubine od 3m, otporan na padove sa visine do 1.5m, i otporan na smrzavanje do -10°C, ovaj model sa rezolucijom od 12 megapiksela stvoren je da obezbedi miran san svakom fotografu koji uživa u životnim avanturama.

Aparat poseduje funkciju dvostruke stabilizacije slike, a može da snima u HD Movie rezoluciji sa autofokus praćenjem. Kao i kod videa, moguće se dobiti oštre fotografije gde god da se nalazi  subjekt snimanja- zahvaljujući AF praćenju. Aparat poseduje nekoliko zanimljivih predefinisani režima snimanja. Beauty režim automatski otkriva i retušira nesavršenosti – lica izgledaju svetlije i mekše, dok inteligentni automatski režim otkriva pet najčešće korišćenih programa za snimanje i automatski prilagođava postavke fokusa i ekspozicije. Moguće je punjenje baterije preko USB kabla, tokom prebacivanja i organizovanja slika na računaru.

Leave a Reply