Foto

Olympus μ Tough-6010 za svakodnevno fotkanje

Od adrenalinskih trenutaka, pa sve do opuštenog odmora u krugu porodice, Olympus µ TOUGH-6010 je uvek spreman za akciju.

Bez obzira da li uživate u danu na plaži ili jurite na karving skijama niz strme planinske litice, ovaj moćni uređaj sa rezolucijom od 12 megapiksela je Vaš savršeni saputnik. Otporan je na udarce, vodu i smrzavanje, baš kao i ostali modeli iz µ TOUGH serije. Korisnici sa umetničkim idejama sa zadovoljstvom če koristiti novi set Magičnih filtera.

Opremljen 3.6x širokougaonim optičkim zumom, novi µ TOUGH-6010 je prepun najnovije Olympus opto-digitalne tehnologije. Od dvostruke stabilizacije slike do kontrole tapkanjem – ovaj model poseduje sve što je potrebno za uživanje u avanturama.

Novi μ Tough-6010 od sada raspolaže sa raskošnih 12 megapiksela, boljom dvostrukom stabilizacijom slike, te kao i do sada sa mogućnošću prepoznavanja lica i snimanja video sadržaja.

Opremljen je velikim, svetlim i kvalitetnim ekranom dijagonale je 2,7″, a zum nudi povećanje od 3,6x. Padovi sa visine od 1.5 metar ili uranjanje u vodu do tri metra dubine mu ne smetaju, kao ni temperature od -10 stepeni celzijusa – dakle, sjajno će se snaći i na skijanju. U prodaji će biti uskoro, po ceni bliskoj sadašnjem 6000 modelu, a moći će se da se dobavi u tri različite boje kućišta.

Zašto je ova model “Tough”? Zato što omogućava slikanje u vlažnim, hladnim uslovima ili nezgodnim situacijama – otporan je na padove sa visine do 1.5m**, vodootporan do 3m*** i otporan na smrzavanje do -10°C, tako da je idealan saputni u ove hladne zimske dane.

Leave a Reply