Foto

Olympus E-PM1

Uz fotoaparate iz Micro Four Thirds sistema, Olympus je stvorio novu kategoriju fotoaparata. Sada predstavlja tri nova i vizionarska PEN modela. Budite spremni, jer su E-P3, E-PL3 i E-PM1 prepuni iznenađenja. PEN mini, najmanji i najlakši fotoaparat koje je Olympus do sada proizveo u okviru PEN serije, pomera granice funkcionalnosti i jednostavnosti. Opremljen brojnim novim funkcijama i karakteristikama, PEN mini omogućava korisniku da na veoma jednostavan i intuitivan način napravi zaista izuzetne fotografije.

Jedna od takvih funkcija je i integrisani Live Guide sistem koji pomaže korisnicima da sa lakoćom naprave sjajne slike i video zapise. Tu je i šest Art filtera, koji otvaraju vrata kreativnosti i omogućavaju da za svega par sekundi pretvorite svoje fotografije u prava umetnička dela.

Fotografi mogu da se oslone na SLR kvalitet slike zahvaljujući snažnom, novom TruePic VI procesoru i senzoru od 12.3 miliona piksela. I to nije sve: PEN mini krasi stilizovani dizajn obogaćen modernim detaljima, kao što su izmenjivi dekorativni prstenovi za objektive. Ukratko, PEN mini je lagan i opušten po izgledu, a ozbiljan po funkcijama i performansama.

Za ružne fotoaparate život je suviše kratak. Ili za nezgodne menije. Ili loše slike. Zato je dobro znati da se pojavio novi Olympus PEN Mini – lep da padneš u nesvest. Najmanji i najlakši na svetu sistemski fotoaparat sa izmenjivim objektivima, E-PM1 je lep, pravi fenomenalne Full HD filmove i slike – i ne može biti jednostavniji.

Olympus E-PM1 je veoma jednostavan za upotrebu, pa tako poseduje pametna podešavanja za jednostavnu optimizaciju slika u fotoaparatu, bez potrebe za naprednijim fotografskim znanjima. Olimpusov Live Guide za fotografije i video zapise, nudi potpuno intuitivan i jednostavan interfejs sa brzim prečicama ka najčešće korišćenim funkcijama, tako da vam se neće desiti da propustite važne trenutke.

Samo od vaše kreativnosti zavisi kako ćete iskoristit mogućnost snimanja HD video zapisa, jer pored šest različitih Art filtera za direktno kreativno poboljšanje fotografija i video zapisa, preostaje vam samo da ih dobro ukombinujete. Zato E-PM1 nudi snimanje Full HD video zapisa sa stereo zvukom, dubinskom oštrinom i integrisanim Art filterima.

Leave a Reply