Foto

Olympus FE-5020 – jednostavan, a moćan

Tehnološki napredna i jednostavna za upotrebu, Olympus FE serija se vraća na scenu sa četiri nova modela fotoaparata.

Ovi pristupačni modeli će svakako biti pravi hit među korisnicima koji žele da dobiju visok kvalitet slike bez obzira na budžet koji im je na raspolaganju. Najnoviji modeli FE fotoaparata sa rezolucijom od 12 megapiksela poseduju super širokougaoni 5x optički zum koji omogućava sjane panoramske fotografije ili približavanje udaljenih subjekata. Tri vrhunska modela izgledaju posebno privlačno zahvaljujući novom dvoslojnom Crystal Shell finišu.

Pored toga, svi nude potpuno novu funkciju AF praćenja koja omogućava da pokretni subjekti uvek ostanu u fokusu. Pored toga, ovi modeli poseduju Advanced Face Detection tehnologiju i novi i-Auto režim, koji automatski određuje pet vrsta najčešćih prizora i izvršava odgovarajuća podešavanja.

Dva modela iz nove serije poseduju i inovativne Magične filtere koji donose novi stepen kreativnosti. Sve ove praktične karakteristike zaokružene su kompatibilnošću sa xD-Picture Card i microSD* memorijskim karticama. Svi novi aparati dostupni su u više atraktivnih boja.

Predvodnik nove FE serije je model FE-5020

On ima neverovatni 5x super širokougaovni optički zoom (24-120mm), a uključuje i niz uzbudljivih Kreativnih Filtera koji fotografijama daju potpuno novi umetnički dojam. Vaša zabava će izgledati još živopisnija kada na snimke na primer primenite Pop Art filter. Ostali Filteri – Venčanje, Fish-Eye, Obris i Pin Hole – stvaraju posebnu atmosferu, svaki na svoj način.

Poseduje super-širokougaoni minijaturni 5x optički zum (24-120mm*) u ultra-tankom kućištu. Zahvaljujući izuzetno preciznoj stabilizaciji slike za smanjenje zamućenosti, moguće je uhvatiti savršene pejzaže i fantastične krupne planove. Inteligentni automatski režim otkriva pet najčešće korišćenih programa za snimanje i automatski prilagođava postavke fokusa i ekspozicije, što čini najjednostavniji put do savršenih slika.

Olympus FE-5020 poseduje napredni sistem za otkrivanje do 16 osoba u kadru, za savršeno izoštrena i eksponirana lica i ispravna ekspozicija ostalih delova slike.  Aparat može da snima i video zapise sa zvukom, a što se memorijskih kapaciteta tiče aparat je kompatibilan sa xD-Picture karticama i microSD karticam.

Leave a Reply