Foto

Olympus µ TOUGH-8010

Upoznajte najotporniji TOUGH do sada kroz model Olympus µ TOUGH-8010.
Želite da slikate svoje avanture na divljim vodama, a nedugo zatim i prizore sa plaže? Nikakav problem. Novi fotoaparati Olympus µ TOUGH-8010 i µ TOUGH-6020, otporni na vodu i udarce, otvaraju potpuno novu dimenziju za snažne performanse i akciju. Opremljeni 5x širokougaonim zum objektivom koji pokriva žižni opseg od 28-140mm* i Dvostrukom stabilizacijom slike, ovi modeli spremni su za sjajne slike i svaki izazov.
Zahvaljujući novim funkcijama kao što su HD video zapis i Foto Surfing, pregled snimljenih avantura postaće uzbudljiviji nego ikad. Ovaj praktični mobilni foto album optimizovan je pomoću Olympusovog [ib] softvera.
Pronalaženje mesta za čuvanje svih ovih dragocenih trenutaka više ne predstavlja problem, bez obzira na format snimljenog materijala: najnoviji fotoaparati poseduju internu memoriju od čitavih 2GB, kao i ležište za SD karticu. Izuzetno otporno, dvostruko zapečaćeno kućište ojačano eloksiranim aluminijumom, spremno je da podnese svakovrsne avanture.
Troslojna zaštita primenjena na HC III ekran pruža zaštitu od ogrebotina, vlage i presijavanja čak i pod direktnim sunčevim svetlom, dok snažni metalni poklopac objektiva pouzdano štiti sočiva od svake opasnosti.
Dvostruko zaključavanje pregrade za bateriju, memorijsku karticu i priključke pruža dodatnu sigurnost.

Leave a Reply