Foto

Olympus OM-D otporan na prašinu i prskanje vodom

Olympus je ugradio četrdesetogodišnje iskustvo i pedigre OM serije u novu generaciju OM-D fotoaparata koji su po prvi put na svetu opremljeni sistemom za stabilizaciju slike po 5 osa. Korisnik može tokom snimanja da pogleda efekte smanjenja zamućenja preko brzog elektronskog tražila i da u isto verme koristi sve prednosti najbržeg* autofokusa među fotoaparatima sa izmenjivim objektivima (uključujući tu i D-SLR).

Digitalni OM-D predstavlja novi koncept u digitalnoj fotografiji. Zahvaljujući kontrukciji bez ogledala, ovi uređaji mogu da budu mali poput kompaktnih fotoaparata. Veličina senzora odgovara onom koji se ugrađuje u Four Thirds fotoaparate, a izmenjivi objektivi obezbeđuju D-SLR kvalitet i fleksibilnost.

Dolazak novog OM-D označava početak nove ere u oblasti D-SLR fotoaparata. Revolucionarni novi fotoaparat bez ogledala u izuzetno laganom i kompaktnom telu. Elektronsko tražilo koje u realnom vremenu prikazuje delovanje Art filtera, temperaturu boje i nivo ekspozicije. Stvorite čitav svet od onoga što vidite i snimate do onoga u čemu učestvujete – OM-D predstavlja prekretnicu: to je novi digitalni fotoaparat sa izmenjivim objektivima, savršen za ljude koji žele da učestvuju, stvaraju i dele.

Objektivi M. ZUIKO DIGITAL posebno su izrađeni za potrebe digitalne fotografije i koriste se sa svim PEN i OM-D modelima. Zahvaljujući novom Micro Four Thirds konceptu, objektivi M.ZUIKO DIGITAL su manji i lakši od svojih 35mm Four Thirds parnjaka, a pri tom ne umanjuju kvalitet slike.

Leave a Reply