Foto

Olympus SZ-10 ultra-kompaktni super zum

Budite spremni za svaki krupni plan uz ultra-kompaktni super zum fotoaparat Olympus SZ-10. Uz moćni 18x širokougaoni optički zum i 3D foto funkciju, ovaj fotoaparat predstavlja savršen izbor za slikanje porodičnih uspomena i za praćenje sportskih događaja.

Zašto da pravite kompromise kada je reč o snazi zuma, kvalitetu slike i bežičnom povezivanju samo zbog toga što želite lep fotoaparat koji staje u džep? U kategoriji kompaktnih fotoaparata, SZ-10 se ističe dizajnom koji privlači poglede i Olympus 18x širokougaonim optičkim zum objektivom svetske klase (28-504mm*), koji omogućava do sada neviđenu fleksibilnost u snimanju.
Zahvaljujući ovako snažnim performansama zuma, možete da uhvatite udaljene subjekte koji su van domašaja uobičajenih kompaktnih fotoaparata. Na drugom kraju opsega zuma nalazi se širokougaoni pogled koji postaje važan kada, na primer, poželite da sve svoje prijatelje stavite u grupni portret.
Pored fantastičnog zuma, SZ-10 je opremljen najnovijom i najboljom tehnologijom iz sveta kompaktnih fotoaparata, što znači da ćete sa lakoćom praviti sjajne i kreativne slike i video zapise u kvalitetu od 14 megapiksela. Inovacije kao što su 3D foto snimanje, Otkrivanje ljubimaca i čak osam Magičnih filtera oslobađaju vašu maštu i omogućavaju vam da na jednostavan način napravite izuzetno kvalitetne i kreativne slike.
Štaviše, sada možete da primenite većinu Magičnih filtera na HD video zapise i fotografije, uključujući tu i novi filter Vodena boja. To je još jedna jedinstvena karakteristika za fotoaparat ove kategorije. Deljenje i arhiviranje slika na SZ-10 je veoma jednostavno zahvaljujući kompatibilnosti sa Eye-Fi karticom – čim se nađe u dometu, fotoaparat može automatski bežičnim putem da prenese nove slike na vaš računar ili omiljenu web lokaciju.

Leave a Reply