Foto

Olympus SZ-20 kompaktan ultrazum aparat

Zašto da pravite kompromise kada je reč o snazi zuma, kvalitetu slike i bežičnom povezivanju zato što želite lep fotoaparat koji staje u džep? Izuzetno vitka i elegantna, sa snagom zuma do 24x, 3D fotografijom i Full HD video snimanjem do 1080p, Olympus Super Zoom serija predstavlja idealan izbor za svakoga ko želi da napravi savršene slike i vrhunske HD video zapise dok je na putu.

Olympus SZ-20 obezbeđuje snažne performanse ne samo za fotografije, već i za video. Kao i svaki kompaktni model iz SZ serije, SZ-20 je opremljen vrhunskom Olympus tehnologijom. Za početak, tu je CMOS senzor sa pozadinskim osvetljenjem za snimanje sa smanjenim šumom u uslovima slabog osvetljenja i impresivni 12.5x super širokougaoni optički zum. Uz 1080p Full HD video zapis i rezoluciju od 16 megapiksela, ovaj fotoaparat postaje neophodan svakome ko voli da živi i slika 24 sata – u beskompromisno savršenom kvalitetu, bogatom detaljima.

Pored toga, SZ-20 krasi čitav niz inovacija – od programa Smart Panorama, 3D fotografije, kompatibilnosti sa Eye-Fi karticom za automatsko bežično prebacivanje slika na web lokaciju ili PC računar, pa do osam Magičnih filtera, od kojih sedam može da radi sa Full HD video zapisima i fotografijama. To je još jedna jedinstvena karakteristika za fotoaparat ove kategorije.

Baš kao i SZ-30MR, vodeći model SZ serije, i novi SZ-20 je zaprepašćujuće vitak za fotoaparat sa ovako impresivnom snagom zuma. Zadržao je i umerenu cenu, uprkos sjajnom 12.5x širokougaonom optičkom zumu (24mm-300mm*) i punoj paleti vrhunskih karakteristika SZ serije. Ako volite da putujete bez mnogo prtljaga ali insistirate na najboljim karakteristikama, SZ-20 je idealan model za vas. Pored Olympus optike koja probija granice svoje kategorije, novi model poseduje i CMOS senzor sa pozadinskim osvetljenjem koji daje fotografije sa rezolucijom od 16 megapiksela i 1080p Full HD video zapise, čak i po slabom svetlu.

Format 1080p je bogat pikselima i pruža najbolji trenutno dostupan kvalitet video zapisa na kompaktnom fotoaparatu – i omogućava realizam, jasnoću i bogatstvo boja pri reprodukciji na Full HD televizoru. Naravno, SZ-20 takođe poseduje i sve one pametne karakteristike koje čine da fotoaparati iz SZ serije budu tako jednostavni za upotrebu, kao što je 3D fotografija, bežična kompatibilnost sa Eye-Fi karticom i osam Magičnih filtera, od kojih sedam može da radi sa Full HD video zapisima i fotografijama.

Program za snimanje „Otkrivanje ljubimaca“ automatski slika lica pasa i mačaka u trenutku kada pogledaju u fotoaparat, dok uz program Smart Panorama možete da napravite sveobuhvatnu panoramsku sliku jednostavnim pomeranjem fotoaparata sa jedne na drugu stranu.

Leave a Reply