Foto

Olympus SZ-30MR

Olympus SZ-30MR je sposoban da izvršava više zadataka, snima više prizora, ima više talenata. Sjajni saputnik koji je pravi stručnjak za snimanje fotografija i Full HD filmova.

Uživajte u kvalitetu slike nalik onom na SLR uređajima koji dolazi iz ultra-kompaktnog i izuzetno laganog fotoaparata opremljenog izuzetnim karakteristikama, kao što je CMOS senzor od 16 megapiksela sa pozadinskim osvetljenjem koji daje bolje slike sa manje šuma, snimanje u sekvenci velikom brzinom od 9fps, moćni 24x širokougaoni optički zum i režim za slikanje noćnog neba iz ruke koji donosi izuzetne performanse u uslovima slabog osvetljenja.

Snimite fotografije sa rezolucijom od punih 16 megapiksela i 1080p Full HD filmove – nemojte propustiti ni jedan trenutak. Ovaj svestrani fotoaparat je pravi dokaz da i vi možete da pravite hroniku svojih avantura kao pravi putopisac. Poseduje CMOS senzor od 16 megapiksela, sa pozadinskim osvetljenjem za video zapise, fotografije i štampane otiske u visokoj rezoluciji i punoj veličini, a snimci su sjajni čak i po slabom svetlu.

Sa 24x širokougaonim optičkim zumom (25-600mm*) od kojeg zastaje dah, vrhunski SZ-30MR, vodeći model u seriji, menja sva pravila u kategoriji kompaktnih fotoaparata. A obara i rekorde. To je prvi fotoaparat koji nudi istovremeno snimanje 1080p Full HD filmova i fotografija u rezoluciji od 16 megapiksela.

Zahvaljujući Olympusovoj genijalnoj Multi Recording (MR) funkciji, možete istovremeno da snimate u visokoj rezoluciji u različitim kombinacijama režima snimanja, a zatim da podelite svoje radove u formatu koji najviše odgovara različitim medijima. Ako vam se ikada dogodilo da ste napravili snimak na jedan način, a zatim (kada je već bilo prekasno) pomislili da je trebalo sve da uradite potpuno drugačije, shvatićete koliko je korisna MR funkcija.

Na primer, u programu Foto sa video klipom, možete da napravite video snimak pre i nakon snimanja fotografije, tako da možete da okačite video klip na društvenu mrežu i odštampate fotografiju u punoj rezoluciji. Možete odjednom da napravite dva različita video zapisa – u krupnom planu i iz širokog ugla; u Full HD i nižoj rezoluciji; ili original i sa filterom (kada upotrebite jedan od sedam Magičnih filtera dostupnih za video snimke).

Pored MR funkcije, SZ-30MR ponosno nosi naziv super zum uređaja čija neverovatna snaga omogućava pravljenje izuzetnih snimaka – od izražajnog krupnog plana Atlasa na vrhu zgrade do emotivnog filma o borbi atleta. Kao vodeći model u seriji, SZ-30MR poseduje punu paletu SZ tehnoloških čudesa – od CMOS senzora sa pozadinskim osvetljenjem (idealno za snimanje u uslovima slabog osvetljenja) do 3D fotografije, programa Smart Panorama i bežične kompatibilnosti sa Eye-Fi karticom.

Leave a Reply