Foto

Olympus TG-810 pomera granicu izdržljivosti

Nova TOUGH serija pomerila je granicu izdržljivosti na potpuno novi nivo. Vaš fotoaparat će odoleti svakom izazovu zahvaljujući najsnažnijoj Olympus tehnologiji do sada. Novi TOUGH fotoaparati su postali praktično neuništivi, otporni su na vodu do dubine od 10m, otporni na padove sa visine do 2m, otporni na pritisak tereta težine do 100kg i otporan na smrzavanje do -10°C.

Taman kad ste pomislili da nema snažnijeg, nova TOUGH serija pomerila je granicu izdržljivosti na potpuno novi nivo. Sada ne zaista morate da brinete, vaš fotoaparat će odoleti svakom izazovu. Zahvaljujući najsnažnijoj Olympus tehnologiji do sada, novi TOUGH fotoaparati su postali doslovno neuništivi.

Otporni su na vodu, padove, smrzavanje i grebanje do neslućenih granica. Klizni mehanizam sa dvostrukim zaključavanjem za zaštitu konektora i ležišta za bateriju, kao i dodatni štitnik objektiva omogućavaju vašem TOUGH da preživi skoro sve – od gađanja tortom na dečijem rođendanu, do nepredviđenog pada kada morate da žonglirate između fotoaparata i telefona. Pored toga, TOUGH fotoaparati nude pregršt vrhunskih novih karakteristika koje donose sjajan kvalitet slike, upotrebljivost i sposobnost povezivanja u svakoj situaciji.

Možete da pravite slike od 14 megapiksela uz dramatični realizam 3D, zahvaljujući kompatibilnosti sa Eye-Fi karticom, i automatski prenosite slike i video zapise na web ili PC. Aparat je izuzetno jednostavan za korišćenje – Inteligentni automatski režim otkriva pet najčešće korišćenih programa za snimanje i automatski prilagođava postavke fokusa i ekspozicije. Poseduje ugrađeni Panorama program za jednostavno snimanje spektakularnih širokougaonih pogleda na prirodu ili grad, a tu su i programi Photo surfing i [ib] za pretraživanje, organizovanje i pregled slika prema osobi, mestu, ili događaju.

Novi Olympus TOUGH TG-810 donosi fantastičan kvalitet HD filmova i slika – i još nešto podjednako vredno: potpuni spokoj.

Uz jedinstveni GPS sa tri senzora i elektronski kompas ovaj stilizovani fotoaparat predstavlja idealnog saputnika za aktivan životni stil – od kuće do hotela i do penjanja na Himalaje. Dostupnost GPS-a može da varira u zavisnosti od regiona. Jedan pogled je dovoljan da proverite geografsku dužinu, širinu i visinu, utvrdite pravac snimanja, datum i vreme, ili pritisak vode i vazduha.

U vodi, TG-810 pokazuje svoje brojne prednosti. i-Underwater Snapshot, jedan od četiri podvodna programa, otkriva da li je fotoaparat potopljen i automatski prilagođava balans belog da bi obezbedio kvalitetne slike – čak i u opcionalnom 3D. Bez obzira na vremenske prilike, 5x širokougaoni optički zum objektiv (28-140mm*) pruža preciznost i fleksibilnost, dok veliki HyperCrystal III LCD monitor visoke definicije, sa dijagonalom od 3“ (7.62 cm) i 920,000 tačaka prikazuje sliku vrhunskog kvaliteta.

Opremljen naprednim automatizovanim funkcijama za jednostavno snimanje u teškim uslovima, novi TOUGH TG-810 pouzdano beleži svaki prizor i čuva ga na sigurnom dok ne odlučite da ga bežično podelite sa porodicom i prijateljima.

Leave a Reply